Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HP-80 FC karhu
Normal Tactiek 352
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Häyrinen verovert de bal door een tackle van achteren. Torppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Häyrinen is nu in balbezit. Torppa is nu in balbezit. Torppa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Hukkanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aalto is nu in balbezit. Met opzet legt Hukkanen zijn tegenspeler op de grond. Hukkanen krijgt een gele kaart. Aalto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Brännare bereikt de bal nog maar net als eerste. Brännare probeert naar een medespeler te passen. Häyrinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Häyrinen draait met de bal, schiet en ... Mäkisalo probeert de bal aan de voet te houden. Uusivuori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kinnari probeert naar een medespeler te passen. Haapa-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapa-aho passt de bal zonder na te denken. Perämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Perämäki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HP-80 - FC karhu 0:1

45e minuut.
Aalto met een sublieme pass. Torppa rent richting de bal. Torppa met een sublieme pass. Häyrinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Häyrinen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HP-80 43%, FC karhu 57%.
HP-80 - FC karhu 0:1

55e minuut.
Daar is Matinmäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinnari rent richting de bal. Kinnari passt de bal in één keer door. Häyrinen rent richting de bal. Häyrinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Asumaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumaniemi passt de bal in één keer door. Perämäki rent richting de bal. Sintonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintonen speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
HP-80 - FC karhu 0:2

82e minuut.
Matinmäki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kinnari met een snelle inworp. Hammarberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammarberg geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Häyrinen is nu in balbezit. Häyrinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Korkeamäki draait met de bal, schiet en ... Perämäki is nu in balbezit. Hintsa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hintsa krijgt een gele kaart. Perämäki raakt geblesseerd tijdens het duel. Sintonen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Sulku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HP-80 61%, FC karhu 39%.
HP-80 - FC karhu 0:2