Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kokkola Forssan Tornado
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Ämmänkoski heeft problemen om de bal te vangen. Liukko is nu in balbezit. Niittynen onderschept slim de pass. Ämmänkoski onderschept slim de pass. Ämmänkoski schiet op doel. Paljakka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kokkola - Forssan Tornado 0:1

6e minuut.
Vartiainen is nu in balbezit. Pesämaa verovert de bal door een tackle van achteren. Niittynen verovert de bal door een tackle van achteren. Niittynen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kokkola - Forssan Tornado 1:1

8e minuut.
Nurmikari is nu in balbezit. Nurmikari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maununmäki de bal. Ämmänkoski is nu in balbezit. Ämmänkoski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Vartiainen kopt de bal weg. Henttonen rent richting de bal. Hyyrynen onderschept slim de pass. Vartiainen rent richting de bal. Vartiainen haalt uit met een fantastische trap. Toukoniemi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Liukko kopt de bal weg. Daar is Vartiainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suhonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vartiainen verovert de bal door een tackle van achteren. Vartiainen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lautiainen geeft de bal voor. Hyyrynen kopt de bal weg. Vartiainen is nu in balbezit. Vartiainen draait met de bal, schiet en ... Toukoniemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kokkola - Forssan Tornado 2:1

44e minuut.
Sadeharju speelt de bal door. Nurmikari is nu in balbezit. Met opzet legt Hyyrynen zijn tegenspeler op de grond. Hyyrynen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kokkola 45%, Forssan Tornado 55%.
FC Kokkola - Forssan Tornado 2:1

47e minuut.
Bottas speelt de bal door. Liukko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ämmänkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liukko rent richting de bal. Liukko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Niittynen bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittynen passt de bal zonder na te denken. Suhonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyyrynen onderschept slim de pass. Hyyrynen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Niittynen speelt de bal door. Daar is Kotiranta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vartiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vartiainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kokkola - Forssan Tornado 3:1

89e minuut.
Kotiranta is nu in balbezit. Kotiranta geeft een hoge lob. Liukko kopt de bal weg. Hyyrynen is nu in balbezit. Hyyrynen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kokkola 56%, Forssan Tornado 44%.
FC Kokkola - Forssan Tornado 3:1