Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forssan Tornado Tiikerit
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 23
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Helin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tillander onderschept slim de pass. Tillander met een sublieme pass. Sibelius is nu in balbezit. Sibelius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tillander is nu in balbezit. Kiviniemi onderschept slim de pass. Sibelius verovert de bal door een tackle van achteren. Henttonen geeft een hoge lob. Uronen kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Uronen probeert naar een medespeler te passen. Tillander bereikt de bal nog maar net als eerste. Henttonen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Henttonen krijgt een gele kaart. Tillander raakt geblesseerd tijdens het duel. Tillander legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Henttonen rent richting de bal. Henttonen passt de bal in één keer door. Kiviniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tillander verovert de bal door een tackle van achteren. Tillander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Uronen geeft een lange en hoge pass. Kotiranta heeft problemen om de bal te vangen. Sibelius is nu in balbezit. Sibelius draait met de bal, schiet en ... Kotiranta probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Henttonen rent richting de bal. Tillander is nu in balbezit. Tillander passt de bal zonder na te denken. Sibelius is nu in balbezit. Sibelius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Uronen geeft een hoge lob. Kiviniemi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sibelius. Sibelius krijgt een gele kaart. Kiviniemi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kotiranta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ämmänkoski rent richting de bal. Ämmänkoski draait met de bal, schiet en ... Parkko probeert de bal aan de voet te houden. Ousserir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Marjomaa de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pajupuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajupuro heeft problemen om de bal te vangen. Pajupuro met een sublieme pass. Liukko is nu in balbezit. Liukko probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Inworp. Poukka met de inworp. Kiviniemi is nu in balbezit. Tillander onderschept slim de pass. Tillander geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Liukko geeft een hoge lob. Parkko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ämmänkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ämmänkoski schiet op doel. Ousserir werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forssan Tornado 65%, Tiikerit 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forssan Tornado - Tiikerit 0:0

71e minuut.
Ousserir met een harde bal richting middenveld. Tillander kopt de bal weg. Helin rent richting de bal. Sibelius verovert de bal door een tackle van achteren. Sibelius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Henttonen probeert naar een medespeler te passen. Kiviniemi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuomilaakso. Tuomilaakso krijgt een gele kaart. Kiviniemi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kiviniemi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ämmänkoski heeft problemen om de bal te vangen. Liukko bereikt de bal nog maar net als eerste. Liukko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sibelius is nu in balbezit. Tillander rent richting de bal. Sibelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibelius draait met de bal, schiet en ... Pesämaa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forssan Tornado 65%, Tiikerit 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forssan Tornado - Tiikerit 0:0