Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC karhu Forssan Tornado
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ämmänkoski rent richting de bal. Haapa-aho speelt de bal door. Daar is Henttonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liukko is nu in balbezit. Liukko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Korkeamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeamäki met een sublieme pass. Perämäki probeert de bal met de borst te controleren. Perämäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC karhu - Forssan Tornado 1:0

28e minuut.
Kotiranta is nu in balbezit. Sintonen verovert de bal door een tackle van achteren. Sintonen geeft een lange en hoge pass. Perämäki rent richting de bal. Perämäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC karhu - Forssan Tornado 2:0

35e minuut.
Sintonen verovert de bal door een tackle van achteren. Nurmikari verovert de bal door een tackle van achteren. Nurmikari passt de bal zonder na te denken. Ämmänkoski rent richting de bal. Ämmänkoski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Uusivuori trapt de bal weg. Henttonen kopt de bal weg. Kiviniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ämmänkoski rent richting de bal. Ämmänkoski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Sintonen de bal. Henttonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Henttonen geeft een lange en hoge pass. Ämmänkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ämmänkoski haalt uit met een fantastische trap. Uusivuori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC karhu 40%, Forssan Tornado 60%.
FC karhu - Forssan Tornado 2:0

47e minuut.
Asumaniemi rent richting de bal. Bottas onderschept slim de pass. Bottas passt de bal in één keer door. Ämmänkoski is nu in balbezit. Ämmänkoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC karhu - Forssan Tornado 2:1

48e minuut.
Sintonen probeert naar een medespeler te passen. Perämäki heeft problemen om de bal te vangen. Sintonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintonen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pajupuro geeft een hoge lob. Liukko rent richting de bal. Liukko passt de bal in één keer door. Ämmänkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ämmänkoski draait met de bal, schiet en ... Uusivuori bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC karhu - Forssan Tornado 2:2

57e minuut.
Hukkanen speelt de bal door. Perämäki is nu in balbezit. Pesämaa begaat een overtreding. Pesämaa krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Korkeamäki rent richting de bal. Sintonen is nu in balbezit. Korkeamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeamäki haalt uit met een fantastische trap. Toukoniemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC karhu - Forssan Tornado 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC karhu 37%, Forssan Tornado 63%.
FC karhu - Forssan Tornado 3:2