Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tenavatähdet Tiikerit
FFT Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 22
average Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Vierimaa passt de bal in één keer door. Soinila is nu in balbezit. Soinila probeert naar een medespeler te passen. Tolppala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolppala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Koisti de bal onder controle te krijgen. Tuomilaakso is nu in balbezit. Tuomilaakso speelt de bal door. Tillander rent richting de bal. Tillander draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenavatähdet 55%, Tiikerit 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tenavatähdet - Tiikerit 0:0

50e minuut.
Tuomilaakso rent richting de bal. Koisti verovert de bal door een tackle van achteren. Koisti speelt de bal door. Tolppala rent richting de bal. Tolppala haalt uit met een fantastische trap. Ousserir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marjomaa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenavatähdet - Tiikerit 1:0

56e minuut.
Karppi rent richting de bal. Karppi geeft de bal voor. Parkko heeft problemen om de bal te vangen. Tolppala rent richting de bal. Tolppala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rajasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Koisti onderschept slim de pass. Koisti speelt de bal door. Tolppala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolppala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sibelius rent richting de bal. Halonen onderschept slim de pass. Mäentaus is nu in balbezit. Tillander verovert de bal door een tackle van achteren. Tillander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tenavatähdet - Tiikerit 1:1

89e minuut.
Sibelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäentaus verovert de bal door een tackle van achteren. Soinila is nu in balbezit. Tillander bereikt de bal nog maar net als eerste. Tillander haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenavatähdet 49%, Tiikerit 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tenavatähdet - Tiikerit 1:1