Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rejeni Rokometalci Nemoralni Vojaki
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Očko onderschept slim de pass. Očko met een sublieme pass. Bowie heeft problemen om de bal te vangen. Černe is nu in balbezit. Černe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Černe rent richting de bal. Černe haalt uit met een fantastische trap. Sotlar bokst de bal weg.

4e minuut.
Harl geeft een hoge lob. Inworp. Krese met een snelle inworp. Klungelig pakt Supe de bal. Supe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Supe verovert de bal door een tackle van achteren. Supe speelt de bal door. Černe bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Agic speelt de bal door. Breznik met een sublieme pass. Černe bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe haalt uit met een fantastische trap. Sotlar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rejeni Rokometalci - Nemoralni Vojaki 1:0

43e minuut.
Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak passt de bal in één keer door. Supe is nu in balbezit. Supe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rejeni Rokometalci - Nemoralni Vojaki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rejeni Rokometalci 36%, Nemoralni Vojaki 64%.
Rejeni Rokometalci - Nemoralni Vojaki 2:0

50e minuut.
Hvalec geeft een hoge lob. Daar is Rozman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koren rent richting de bal. Koren schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rozman de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rejeni Rokometalci - Nemoralni Vojaki 2:1

54e minuut.
Rogan geeft de bal voor. Lazar rent richting de bal. Lazar geeft een lange en hoge pass. Černe rent richting de bal. Černe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Agic kan de bal niet met de borst controleren. Agic geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rogan de bal. Černe is nu in balbezit. Černe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Hribar controleert de bal met de borst. Mihelič is nu in balbezit. Mihelič probeert naar een medespeler te passen. Koren rent richting de bal. Koren draait met de bal, schiet en ... Jelenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rejeni Rokometalci - Nemoralni Vojaki 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rejeni Rokometalci 44%, Nemoralni Vojaki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rejeni Rokometalci - Nemoralni Vojaki 2:2