Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Okrogli Steklarji Leteči Zamorci
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Videčnik met een snelle inworp. Sapa is nu in balbezit. Trdin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sapa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sapa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ravnik bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Sapa rent richting de bal. Trdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapa verovert de bal door een tackle van achteren. Sapa haalt uit met een fantastische trap. Rogan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kmetec neemt de hoekschop. Videčnik is nu in balbezit. Videčnik draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Videčnik met een sublieme pass. Vetrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrih speelt de bal door. Strel is nu in balbezit. Strel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Furman geeft de bal voor. Pavlin kopt de bal weg. Vidmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak onderschept slim de pass. Bezjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - Leteči Zamorci 0:1

21e minuut.
Vitrih probeert naar een medespeler te passen. Vetrih is nu in balbezit. Vetrih probeert naar een medespeler te passen. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kmetec geeft de bal voor. Kroneker heeft problemen om de bal te vangen. Strel is nu in balbezit. Strel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Okrogli Steklarji - Leteči Zamorci 1:1

33e minuut.
Bezjak verovert de bal door een tackle van achteren. Bezjak passt de bal met de wreef. Vetrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Javnik verovert de bal door een tackle van achteren. Javnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Videčnik is nu in balbezit. Videčnik passt de bal zonder na te denken. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel draait met de bal, schiet en ... Ravnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - Leteči Zamorci 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okrogli Steklarji 48%, Leteči Zamorci 52%.
Okrogli Steklarji - Leteči Zamorci 2:1

50e minuut.
Vetrih speelt de bal door. Strel is nu in balbezit. Sapa is nu in balbezit. Sapa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Trdin is nu in balbezit. Javnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Furman. Furman krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Vetrih probeert naar een medespeler te passen. Vidmar rent richting de bal. Vidmar passt de bal zonder na te denken. Sapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - Leteči Zamorci 3:1

76e minuut.
Burja met een sublieme pass. Sapa rent richting de bal. Sapa passt de bal zonder na te denken. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - Leteči Zamorci 4:1

81e minuut.
Doeltrap. Rogan met een harde bal richting middenveld. Javnik kopt de bal weg. Strel is nu in balbezit. Strel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - Leteči Zamorci 5:1

83e minuut.
Bezjak probeert naar een medespeler te passen. Vidmar rent richting de bal. Javnik verovert de bal door een tackle van achteren. Javnik haalt uit met een fantastische trap. Lahovnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - Leteči Zamorci 5:2

87e minuut.
Pavlin speelt de bal door. Urlep geeft een hoge lob. Daar is Vetrih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Javnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okrogli Steklarji 35%, Leteči Zamorci 65%.
Okrogli Steklarji - Leteči Zamorci 5:2