Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:08
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Suhi Biki Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3018
Suhi Biki Lačni Varilci
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Hrast verovert de bal door een tackle van achteren. Ravnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ravnik probeert naar een medespeler te passen. Sitnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnik draait met de bal, schiet en ... Oblak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Juhart met de inworp. Brezec probeert naar een medespeler te passen. Pekuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuš passt de bal in één keer door. Dolenc met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pekuš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ravnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Adler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemec is nu in balbezit. Adler begaat een overtreding. Adler krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ravnik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lavrih de bal. Sitnik is nu in balbezit. Klungelig pakt Sitnik de bal. Sitnik schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Dolenc geeft een hoge lob. Brezec kopt de bal weg. Jelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec rent richting de bal. Nemec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlehtič bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlehtič passt de bal zonder na te denken. Knap is nu in balbezit. Knap schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ravnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelen verovert de bal door een tackle van achteren. Jelen passt de bal in één keer door. Nemec rent richting de bal. Nemec schiet op doel. Lah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brezec neemt de hoekschop. Nemec rent richting de bal. Nemec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suhi Biki 52%, Lačni Varilci 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suhi Biki - Lačni Varilci 0:0

46e minuut.
Daar is Kvac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvac met een sublieme pass. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhart onderschept slim de pass. Juhart geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kvac onderschept slim de pass. Kvac geeft een lange en hoge pass. Lavrih rent richting de bal. Sitnik onderschept slim de pass. Sitnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Slak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ravnik probeert naar een medespeler te passen. Sitnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnik schiet op doel. Oblak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Slak passt de bal zonder na te denken. Jelen is nu in balbezit. Jelen passt de bal zonder na te denken. Nemec rent richting de bal. Nemec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pekuš met een snelle inworp. Ravnik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jelen. Jelen krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Brezec is nu in balbezit. Sitnik rent richting de bal. Brezec rent richting de bal. Brezec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Knap verovert de bal door een tackle van achteren. Knap speelt de bal door. Sitnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suhi Biki 48%, Lačni Varilci 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suhi Biki - Lačni Varilci 0:0