Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lačni Delfini Nesramni Hašišarji
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Preradovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Draksler verovert de bal door een tackle van achteren. Draksler geeft een hoge lob. Katanec heeft problemen om de bal te vangen. Katanec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ambroz met een sublieme pass. Jerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerman passt de bal met de wreef. Kalin rent richting de bal. Kalin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Preradovič geeft een hoge lob. Ambroz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burja rent richting de bal. Bernik verovert de bal door een tackle van achteren. Bernik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Draksler niet meer kan verder spelen. Zorko komt het veld opgelopen. Albreht met de inworp. Pavlin is nu in balbezit. Pavlin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hudobir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ambroz rent richting de bal. Preradovič onderschept slim de pass. Bernik is nu in balbezit. Bernik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lačni Delfini 60%, Nesramni Hašišarji 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lačni Delfini - Nesramni Hašišarji 0:0

48e minuut.
Skaper rent richting de bal. Skaper geeft een lange en hoge pass. Vitrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Katanec verovert de bal door een tackle van achteren. Katanec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Draksler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rupnik komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Metelko verovert de bal door een tackle van achteren. Metelko geeft een hoge lob. Burja heeft problemen om de bal te vangen. Bernik is nu in balbezit. Bernik draait met de bal, schiet en ... Korošec bokst de bal weg.

80e minuut.
Ambroz met een sublieme pass. Vitrih rent richting de bal. Ramšak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramšak krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Zorko trapt de bal weg. Pavlin rent richting de bal. Pavlin passt de bal in één keer door. Katanec rent richting de bal. Katanec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lačni Delfini 66%, Nesramni Hašišarji 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lačni Delfini - Nesramni Hašišarji 0:0