Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:09
  • Competitiewedstrijd: Eliteserien
  • Stadion: OleOleOle Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 28348
.:TheChoiceOfChampions:. Godset
352 Tactiek 352DEFNY
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 64.1
good Schieten outstanding
solid Passen formidable
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Caetano rent richting de bal. Utheim onderschept slim de pass. Utheim passt de bal zonder na te denken. Haaland rent richting de bal. Haaland draait met de bal, schiet en ... De Carvalho bokst de bal weg. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth haalt uit met een fantastische trap. De Carvalho bokst de bal weg.

10e minuut.
Sørgård onderschept slim de pass. Sørgård probeert naar een medespeler te passen. Holte met een sublieme pass. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Krogsæter met een snelle inworp. Ulvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvin geeft een hoge lob. Walseth krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Caetano passt de bal in één keer door. Higgins rent richting de bal. Ulvin verovert de bal door een tackle van achteren. Ulvin geeft de bal voor. Haaland maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Inworp. Ulvin met een snelle inworp. Kojedal geeft een hoge lob. Walseth rent richting de bal. Walseth haalt uit met een fantastische trap. De Carvalho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Klungelig pakt Haaland de bal. Wojewoda onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Utheim. Utheim krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ulvin geeft een lange en hoge pass. Holte is nu in balbezit. Holte passt de bal met de wreef. Utheim rent richting de bal. Utheim schiet op doel. De Carvalho bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:TheChoiceOfChampions:. 64%, Godset 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
.:TheChoiceOfChampions:. - Godset 0:0

46e minuut.
Skistad komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vassdal geeft een hoge lob. Haaland kopt de bal weg. Bafia heeft problemen om de bal te vangen. Walseth is nu in balbezit. Walseth draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Sørgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørgård geeft een hoge lob. Bafia heeft problemen om de bal te vangen. Walseth is nu in balbezit. Walseth draait met de bal, schiet en ... De Carvalho bokst de bal weg.

57e minuut.
Gausdal rent richting de bal. Kojedal verovert de bal door een tackle van achteren. Kojedal geeft een lange en hoge pass. Haaland springt en kopt de bal. De Carvalho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Godset 0:1

60e minuut.
Doeltrap. Maurstad komt het veld opgelopen. Sæbø komt het veld opgelopen. Gramstad komt het veld opgelopen. Slinning komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Haaland passt de bal in één keer door. Ulvin is nu in balbezit. Ulvin passt de bal met de wreef. Walseth is nu in balbezit. Walseth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Holte met een sublieme pass. Utheim rent richting de bal. Utheim passt de bal met de wreef. Haaland is nu in balbezit. Haaland schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Frattini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sæbø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Utheim geeft een hoge lob. Haaland krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojewoda onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. De Carvalho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Utheim passt de bal met de wreef. Maurstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurstad passt de bal zonder na te denken. Haaland bereikt de bal nog maar net als eerste. Haaland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gramstad kopt de bal weg. Frattini is nu in balbezit. Frattini geeft een lange en hoge pass. Webb rent richting de bal. Webb draait met de bal, schiet en ... Slinning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Webb heeft problemen om de bal te vangen. Webb speelt de bal door. Sæbø rent richting de bal. Caetano rent richting de bal. Caetano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Krogsæter met een sublieme pass. Ulvin rent richting de bal. Ulvin geeft een lange en hoge pass. Haaland heeft problemen om de bal te vangen. Haaland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:TheChoiceOfChampions:. 59%, Godset 41%.
.:TheChoiceOfChampions:. - Godset 0:1