Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Symph FC Carnicero C.F.
343 Tactiek 343
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 56.6
solid Schieten outstanding
adequate Passen good
good Verdedigen very good


6e minuut.
Rolhion passt de bal zonder na te denken. Mur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Houdek is nu in balbezit. Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur geeft een hoge lob. Nawoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Przybysz rent richting de bal. Paal!

9e minuut.
Mur rent richting de bal. Mur probeert naar een medespeler te passen. Houdek speelt de bal door. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Przybysz de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dawidowski kopt de bal weg. Rudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroh rent richting de bal. Stroh haalt uit met een fantastische trap. Overå werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Symph FC - Carnicero C.F. 1:0

17e minuut.
Rolhion probeert naar een medespeler te passen. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto probeert naar een medespeler te passen. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Symph FC - Carnicero C.F. 1:1

20e minuut.
Houdek kan de bal niet met de borst controleren. Houdek probeert naar een medespeler te passen. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi schiet op doel. Nawoj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Symph FC - Carnicero C.F. 1:2

22e minuut.
Parizotto rent richting de bal. Sardinheiro probeert naar een medespeler te passen. Razbegailo probeert naar een medespeler te passen. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Houdek onderschept slim de pass. Houdek probeert naar een medespeler te passen. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Nawoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Razbegailo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cywil de bal. Przybysz geeft een lange en hoge pass. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. Overå probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Wever is nu in balbezit. De Wever geeft een lange en hoge pass. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... Nawoj bokst de bal weg.

34e minuut.
Parizotto geeft de bal voor. Houdek is nu in balbezit. Heinen verovert de bal door een tackle van achteren. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rudi is nu in balbezit. Tarradellas verovert de bal door een tackle van achteren. Tarradellas geeft een lange en hoge pass. Dussaux rent richting de bal. Dussaux geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Razbegailo is nu in balbezit. Razbegailo speelt de bal door. Houdek rent richting de bal. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto draait met de bal, schiet en ... Nawoj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Rolhion met een sublieme pass. Houdek rent richting de bal. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Symph FC - Carnicero C.F. 1:3

43e minuut.
Overå trapt de bal weg van het doel. Parizotto kopt de bal weg. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Symph FC - Carnicero C.F. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Symph FC 64%, Carnicero C.F. 36%.
Symph FC - Carnicero C.F. 1:4

56e minuut.
Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżyński verovert de bal door een tackle van achteren. Houdek verovert de bal door een tackle van achteren. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Nawoj bokst de bal weg. Daar is Sardinheiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houdek rent richting de bal. Houdek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Symph FC - Carnicero C.F. 1:5

58e minuut.
Parizotto is nu in balbezit. Dussaux speelt de bal door. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Nawoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Symph FC - Carnicero C.F. 1:6

62e minuut.
Houdek passt de bal in één keer door. Rolhion rent richting de bal. Rolhion geeft een hoge lob. Daar is Ceccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Parizotto de bal. Sardinheiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parizotto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rolhion zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ceccardi kan de bal niet met de borst controleren. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Nawoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Parizotto is nu in balbezit. Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto rent richting de bal. Parizotto probeert naar een medespeler te passen. Ceccardi rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Symph FC - Carnicero C.F. 1:7

74e minuut.
Dussaux speelt de bal door. Parizotto probeert de bal met de borst te controleren. Parizotto passt de bal zonder na te denken. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... Nawoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Houdek rent richting de bal. Houdek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Symph FC - Carnicero C.F. 1:8

76e minuut.
Ceccardi is nu in balbezit. Sardinheiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceccardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mur met een snel genomen vrije trap. Ceccardi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Houdek kopt de bal weg. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżyński rent richting de bal. Ceccardi verovert de bal door een tackle van achteren. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... Nawoj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Dzierżyński geeft de bal voor. Tarradellas controleert de bal met de borst. Rudi is nu in balbezit. Tarradellas verovert de bal door een tackle van achteren. Tarradellas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto passt de bal met de wreef. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... Nawoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

89e minuut.
Inworp. Hagi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dussaux probeert naar een medespeler te passen. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Symph FC 62%, Carnicero C.F. 38%.
Symph FC - Carnicero C.F. 1:8