Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking Stavanger FK LP
433 Tactiek puchar
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 38.4
average Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen average


5e minuut.
Alfheim rent richting de bal. Land onderschept slim de pass. Land passt de bal in één keer door. Çekiç rent richting de bal. Çekiç haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Acuña de bal. Nordgård is nu in balbezit. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña geeft de bal voor. Staczanowski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Oftedal rent richting de bal. Rucăreanu onderschept slim de pass. Rucăreanu probeert naar een medespeler te passen. Çekiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekiç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Anuszkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Lausund de bal. Çekiç rent richting de bal. Çekiç schiet op doel. Drabløs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - LP 0:1

13e minuut.
Çekiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekiç passt de bal zonder na te denken. Staczanowski heeft problemen om de bal te vangen. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap. Drabløs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - LP 0:2

15e minuut.
Teige bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlikauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Karlikauskas geeft de bal voor. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Çekiç rent richting de bal. Çekiç met een sublieme pass. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski draait met de bal, schiet en ... Drabløs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - LP 0:3

20e minuut.
Teige is nu in balbezit. Teige geeft een hoge lob. Anuszkiewicz kopt de bal weg. Kondratski rent richting de bal. Kondratski passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lausund met een sublieme pass. Çekiç is nu in balbezit. Çekiç geeft de bal voor. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - LP 0:4

26e minuut.
Nymark probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çekiç rent richting de bal. Çekiç schiet op doel. Drabløs maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lausund probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - LP 0:5

26e minuut.
Malde bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski rent richting de bal. Çekiç rent richting de bal. Çekiç draait met de bal, schiet en ... Lausund probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nymark trapt de bal weg. Nordgård heeft problemen om de bal te vangen. Anuszkiewicz speelt de bal door. Çekiç rent richting de bal. Çekiç draait met de bal, schiet en ... Drabløs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Çekiç rent richting de bal. Çekiç probeert naar een medespeler te passen. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - LP 0:6

34e minuut.
Vilela onderschept slim de pass. Vilela met een sublieme pass. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski is nu in balbezit. Staczanowski draait met de bal, schiet en ... Drabløs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
García passt de bal met de wreef. Anuszkiewicz speelt de bal door. Lausund rent richting de bal. Çekiç verovert de bal door een tackle van achteren. Çekiç haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Drabløs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Çekiç is nu in balbezit. Oftedal rent richting de bal. Anuszkiewicz met een sublieme pass. Staczanowski kan de bal niet met de borst controleren. Staczanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Stavanger FK 77%, LP 23%.
Viking Stavanger FK - LP 0:6

51e minuut.
Lausund trapt de bal weg. Land kopt de bal weg. Karlikauskas speelt de bal door. Çekiç is nu in balbezit. Çekiç schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Kondratski kopt de bal weg. Klungelig pakt Staczanowski de bal. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap. Nymark probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çekiç krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Land is nu in balbezit. Land geeft de bal voor. Çekiç kopt de bal weg. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lausund trapt de bal weg van het doel. Kondratski kopt de bal weg. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - LP 0:7

73e minuut.
Rucăreanu met een snelle inworp. Anuszkiewicz met een sublieme pass. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratski onderschept slim de pass. Kondratski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rucăreanu onderschept slim de pass. García geeft een hoge lob. Çekiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekiç haalt uit met een fantastische trap. Drabløs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - LP 0:8

85e minuut.
Karlikauskas probeert naar een medespeler te passen. Land is nu in balbezit. Land passt de bal zonder na te denken. Çekiç rent richting de bal. Çekiç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nordgård is nu in balbezit. Acuña onderschept slim de pass. Acuña geeft een lange en hoge pass. Staczanowski is nu in balbezit. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Stavanger FK 76%, LP 24%.
Viking Stavanger FK - LP 0:8