Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tytings DFK Limslick
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Misund kopt de bal weg. Vestad rent richting de bal. Solvang verovert de bal door een tackle van achteren. Solvang schiet op doel. Eidsvik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Åsland heeft problemen om de bal te vangen. Misund rent richting de bal. Åsland verovert de bal door een tackle van achteren. Åsland passt de bal in één keer door. Landsverk speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bjørkås met een sublieme pass. Langåker speelt de bal door. Misund is nu in balbezit. Bjørkås verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørkås geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Bærheim is nu in balbezit. Bærheim met een sublieme pass. Solvang is nu in balbezit. Solvang draait met de bal, schiet en ... Vestad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Åsland rent richting de bal. Misund verovert de bal door een tackle van achteren. Bærheim probeert naar een medespeler te passen. Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Misund raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guldahl komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Tordenskiold is nu in balbezit. Bærheim onderschept slim de pass. Bærheim probeert naar een medespeler te passen. Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytings DFK - Limslick 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytings DFK 51%, Limslick 49%.
Tytings DFK - Limslick 1:0

52e minuut.
Åsland met een sublieme pass. Bjørkås rent richting de bal. Bjørkås met een sublieme pass. Landsverk bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsverk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bunes kopt de bal weg. Lauvås rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Engebråten. Engebråten krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Bunes kopt de bal weg. Bærheim heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tordenskiold. Tordenskiold krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytings DFK 37%, Limslick 63%.
Tytings DFK - Limslick 1:0