Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosenborg290183 Young Girls
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Drevland is nu in balbezit. Bjørdal is nu in balbezit. Varhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Drevland verovert de bal door een tackle van achteren. Drevland draait met de bal, schiet en ... Hanes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Young Girls 0:1

14e minuut.
Bang probeert naar een medespeler te passen. Moen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tordenskiold. Tordenskiold krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Varhaug geeft de bal voor. Stavem is nu in balbezit. Stavem probeert naar een medespeler te passen. Skavhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Skavhaug haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Aker kopt de bal weg. Olavesen is nu in balbezit. Drevland onderschept slim de pass. Drevland schiet op doel. Hanes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Young Girls 0:2

44e minuut.
Aker kopt de bal weg. Inworp. Stavem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grønlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønlund draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosenborg290183 62%, Young Girls 38%.
Rosenborg290183 - Young Girls 0:2

47e minuut.
Stavem rent richting de bal. Aker geeft een hoge lob. Olavesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Drevland verovert de bal door een tackle van achteren. Drevland haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Aker is nu in balbezit. Grønlund verovert de bal door een tackle van achteren. Grønlund passt de bal zonder na te denken. Skavhaug rent richting de bal. Skavhaug haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Tordenskiold passt de bal met de wreef. Bjørdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørdal schiet op doel. Drevland is nu in balbezit. Drevland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Varhaug geeft een lange en hoge pass. Svendsrud rent richting de bal. Moen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosenborg290183 52%, Young Girls 48%.
Rosenborg290183 - Young Girls 0:2