Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rabben United Warriors
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Lysgård geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bull met de inworp. Tornes is nu in balbezit. Tornes geeft een lange en hoge pass. Hindenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Walderhaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braut is nu in balbezit. Braut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rabben - United Warriors 1:0

12e minuut.
Kielland geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fjeldstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogstad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Søgård rent richting de bal. Solum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Søgård is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Søgård zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Braut bereikt de bal nog maar net als eerste. Braut draait met de bal, schiet en ... Hindenes bokst de bal weg.

18e minuut.
Helland passt de bal zonder na te denken. Rogstad rent richting de bal. Rogstad passt de bal met de wreef. Braut rent richting de bal. Braut draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hindenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Søgård is nu in balbezit. Solum verovert de bal door een tackle van achteren. Solum met een sublieme pass. Rugland rent richting de bal. Rugland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabben 41%, United Warriors 59%.
Rabben - United Warriors 1:0

50e minuut.
Klungelig pakt Solum de bal. Solum passt de bal in één keer door. Rugland rent richting de bal. Rugland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rabben - United Warriors 1:1

54e minuut.
Leikvoll met een snelle inworp. Åkre rent richting de bal. Åkre geeft een hoge lob. Rugland rent richting de bal. Rugland draait met de bal, schiet en ... Stendhal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vegdal rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rabben - United Warriors 1:2

60e minuut.
Braut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nydal komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nydal rent richting de bal. Rogstad heeft problemen om de bal te vangen. Nydal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogstad is nu in balbezit. Rogstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tornes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogstad probeert de bal met de borst te controleren. Solum rent richting de bal. Rogstad verovert de bal door een tackle van achteren. Rogstad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Åkre rent richting de bal. Åkre met een sublieme pass. Daar is Helland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rugland rent richting de bal. Rugland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Tornes kopt de bal weg. Hindenes speelt de bal door. Søgård kopt de bal weg. Nydal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nydal schiet op doel. Hindenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rabben - United Warriors 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabben 46%, United Warriors 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rabben - United Warriors 2:2