Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hillside United Aksnes Ballsparkarklubb SF
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.3
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Løkhaug kopt de bal weg. Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaa speelt de bal door. Sørgård is nu in balbezit. Sørgård draait met de bal, schiet en ... Toft probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Fjæreide rent richting de bal. Korsvik is nu in balbezit. Fjæreide onderschept slim de pass. Fjæreide haalt uit met een fantastische trap. Heier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hillside United - Aksnes Ballsparkarklubb SF 0:1

30e minuut.
Rishaug rent richting de bal. Slåen verovert de bal door een tackle van achteren. Slåen met een sublieme pass. Garnes rent richting de bal. Garnes schiet op doel. Toft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hillside United 51%, Aksnes Ballsparkarklubb SF 49%.
Hillside United - Aksnes Ballsparkarklubb SF 0:1

56e minuut.
Klungelig pakt Fagervold de bal. Garnes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flatås. Flatås krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Brobakken is nu in balbezit. Garnes verovert de bal door een tackle van achteren. Sørgård rent richting de bal. Sørgård haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guldahl de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hillside United 50%, Aksnes Ballsparkarklubb SF 50%.
Hillside United - Aksnes Ballsparkarklubb SF 0:1