Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pondus BFK Bombel FK
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Skjerping geeft de bal voor. Heggem kopt de bal weg. Amble heeft problemen om de bal te vangen. Solem rent richting de bal. Solem haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Langvik trapt de bal weg. Stokkeland kopt de bal weg. Daar is Skjerping, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valsjø bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsjø schiet op doel. Løberg bokst de bal weg.

29e minuut.
Solem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stokkeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokkeland probeert naar een medespeler te passen. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Lidal rent richting de bal. Stokkeland onderschept slim de pass. Stokkeland passt de bal zonder na te denken. Valsjø bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsjø draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pondus BFK - Bombel FK 1:0

36e minuut.
Inworp. Austnes met de inworp. Sundseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveter geeft een lange en hoge pass. Langvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pondus BFK - Bombel FK 1:1

37e minuut.
Klungelig pakt Valsjø de bal. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveter passt de bal in één keer door. Kroken rent richting de bal. Kroken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pondus BFK - Bombel FK 1:2

44e minuut.
Tveter rent richting de bal. Nymoen rent richting de bal. Met opzet legt Tveter zijn tegenspeler op de grond. Nymoen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pondus BFK 50%, Bombel FK 50%.
Pondus BFK - Bombel FK 1:2

47e minuut.
Valsjø haalt uit met een fantastische trap. Løberg speelt de bal door. Ytreland kopt de bal weg. Klungelig pakt Kroken de bal. Kroken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Stokkeland geeft de bal voor. Daar is Gundersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Austnes speelt de bal door. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Valsjø de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pondus BFK - Bombel FK 2:2

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gundersen met de inworp. Stokkeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokkeland geeft de bal voor. Lidal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gundersen probeert de bal aan de voet te houden. Nymoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymoen met een sublieme pass. Valsjø bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsjø draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pondus BFK - Bombel FK 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pondus BFK 49%, Bombel FK 51%.
Pondus BFK - Bombel FK 3:2