Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Soepkiekens Damburgers
Ballance Tactiek XTC
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
68.5 gemiddelde waardering 71.1
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Pareja kopt de bal weg. Van de Kelder rent richting de bal. Liberatore onderschept slim de pass. Liberatore schiet op doel. Pasture maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Damburgers 0:1

5e minuut.
Petriniotis is nu in balbezit. Daar is Petriniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petriniotis geeft een lange en hoge pass. Liberatore heeft problemen om de bal te vangen. Liberatore haalt uit met een fantastische trap. Pasture verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kourkoulos geeft de bal voor. Daar is Liberatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liberatore haalt uit met een fantastische trap. Pasture werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Damburgers 0:2

15e minuut.
Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải passt de bal zonder na te denken. Liberatore rent richting de bal. Liberatore draait met de bal, schiet en ... Pasture probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Damburgers 0:3

21e minuut.
Degreve geeft de bal voor. Cure met een sublieme pass. Kourkoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourkoulos geeft een hoge lob. Liberatore krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De Simpelaere kopt de bal weg. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải begaat een overtreding. Ðức Hải krijgt een gele kaart. Vercammen raakt geblesseerd tijdens het duel. Vandenhoeck komt bij de bal en schiet. Jansson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Damburgers 1:3

30e minuut.
Petriniotis rent richting de bal. Petriniotis probeert naar een medespeler te passen. Pareja is nu in balbezit. Pareja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Damburgers 1:4

35e minuut.
Petriniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Degreve. Petriniotis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petriniotis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Liberatore krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Damburgers 1:5

40e minuut.
Inworp. Petriniotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pareja is nu in balbezit. Pareja schiet op doel. Pasture maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Damburgers 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Soepkiekens 63%, Damburgers 37%.
Fc Soepkiekens - Damburgers 1:6

46e minuut.
Calbullahue komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Vandenhoeck probeert naar een medespeler te passen. De Simpelaere rent richting de bal. De Simpelaere passt de bal in één keer door. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wakulczyk is nu in balbezit. De Simpelaere verovert de bal door een tackle van achteren. De Simpelaere geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ağrıyan speelt de bal door. De Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Wakulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Calbullahue is nu in balbezit. Calbullahue draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ðức Hải passt de bal in één keer door. Kourkoulos rent richting de bal. Ðức Hải is nu in balbezit. Ðức Hải haalt uit met een fantastische trap. Pasture maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Damburgers 1:7

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komasiński komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De Simpelaere is nu in balbezit. Domb rent richting de bal. Domb geeft de bal voor. De Simpelaere geeft een lange en hoge pass. Calbullahue maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Damburgers 2:7

65e minuut.
Kourkoulos rent richting de bal. Kourkoulos passt de bal met de wreef. Liberatore is nu in balbezit. Liberatore draait met de bal, schiet en ... Pasture maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Damburgers 2:8

76e minuut.
Doeltrap. Giron komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kourkoulos is nu in balbezit. Dunev rent richting de bal. Kourkoulos onderschept slim de pass. Kourkoulos passt de bal in één keer door. Liberatore geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Domb geeft de bal voor. Inworp. De Simpelaere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandenhoeck heeft problemen om de bal te vangen. Vandenhoeck geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Soepkiekens 41%, Damburgers 59%.
Fc Soepkiekens - Damburgers 2:8