Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KVV Brugge United Real Nuevos
Daum Fußball Tactiek ik10
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 64.3
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


10e minuut.
Secchio onderschept slim de pass. Secchio met een sublieme pass. Clijsters met een sublieme pass. Sobierajski is nu in balbezit. Sobierajski draait met de bal, schiet en ... Van Hove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Myszor geeft de bal voor. Daar is Kowalówka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berić krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Bruycker speelt de bal door. Van den Bergh is nu in balbezit. Van Gijseghem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Van Gijseghem krijgt een gele kaart. Van den Bergh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van den Bergh neemt de penalty, wat een uithaal! Vandenhout bokst de bal weg.

37e minuut.
Van den Bergh kopt de bal weg. Schelfhout is nu in balbezit. Secchio begaat een overtreding. Secchio krijgt een gele kaart. Schelfhout wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Daar is Benítez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Bruycker rent richting de bal. Bruycker geeft een hoge lob. Van den Bergh springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVV Brugge United 41%, Real Nuevos 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KVV Brugge United - Real Nuevos 0:0

54e minuut.
Peer geeft een lange en hoge pass. Richardson rent richting de bal. Sobierajski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobierajski schiet op doel. Van Hove werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KVV Brugge United - Real Nuevos 0:1

57e minuut.
Clijsters is nu in balbezit. Clijsters passt de bal zonder na te denken. Peer probeert naar een medespeler te passen. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka draait met de bal, schiet en ... Van Hove bokst de bal weg.

64e minuut.
Schelfhout met de inworp. Nainggolan is nu in balbezit. Nainggolan speelt de bal door. Benítez geeft een lange en hoge pass. Van den Bergh krijgt zijn hoofd ertegen. Vandenhout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Samolej passt de bal in één keer door. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer speelt de bal door. Kowalówka rent richting de bal. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Sobierajski rent richting de bal. Cocker rent richting de bal. Sobierajski onderschept slim de pass. Sobierajski haalt uit met een fantastische trap. Van Hove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVV Brugge United - Real Nuevos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVV Brugge United 39%, Real Nuevos 61%.
KVV Brugge United - Real Nuevos 0:2