Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drunken Elephants bolide
4-2-3-1 breed Tactiek bolide
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
72.5 gemiddelde waardering 62.3
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


12e minuut.
Esposito passt de bal met de wreef. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund geeft een hoge lob. Paczos maakt een snoekduik en kopt de bal. Borrassa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - bolide 1:0

21e minuut.
Tvildiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvildiani geeft een hoge lob. Barišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barišić draait met de bal, schiet en ... Colpaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drunken Elephants - bolide 1:1

30e minuut.
Paczos is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dagerlund geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paczos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Barišić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ţirtea. Barišić raakt geblesseerd tijdens het duel. Anguita zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mourão springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drunken Elephants 48%, bolide 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drunken Elephants - bolide 1:1

54e minuut.
Verkin is nu in balbezit. Verkin geeft een lange en hoge pass. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos onderschept slim de pass. Paczos draait met de bal, schiet en ... Borrassa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Wergeland is nu in balbezit. Wergeland passt de bal in één keer door. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund geeft een lange en hoge pass. Paczos maakt een snoekduik en kopt de bal. Borrassa bokst de bal weg.

68e minuut.
Verkin is nu in balbezit. Verkin passt de bal in één keer door. Paczos is nu in balbezit. Paczos schiet op doel. Mihalcea probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Wergeland passt de bal met de wreef. Dagerlund rent richting de bal. Dagerlund speelt de bal door. Paczos is nu in balbezit. Paczos haalt uit met een fantastische trap. Borrassa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito verovert de bal door een tackle van achteren. Esposito geeft de bal voor. Verkin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - bolide 2:1

74e minuut.
Ţirtea speelt de bal door. Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund passt de bal in één keer door. Paczos rent richting de bal. Paczos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drunken Elephants 32%, bolide 68%.
Drunken Elephants - bolide 2:1