Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:11
  • Competitiewedstrijd: 2de Klasse.02
  • Stadion: Faust Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 30042
Faust Boing Boom Tschak
Neo2 Tactiek Jeugd
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
63.5 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Schauwaers probeert de bal met de borst te controleren. Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mini neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Paerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini is nu in balbezit. Schauwaers maakt een afschuwelijke overtreding. Schauwaers krijgt een gele kaart. Mini raakt geblesseerd tijdens het duel. Skowronek wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Putte geeft de bal voor. Cristante kopt de bal weg. Kantelberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Numpaque onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cristante kopt de bal weg. Klungelig pakt Kantelberg de bal. Wouters is nu in balbezit. Putte rent richting de bal. Putte haalt uit met een fantastische trap. Ball probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout passt de bal zonder na te denken. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters haalt uit met een fantastische trap. Ball maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Boing Boom Tschak 1:0

33e minuut.
Vanderschelden speelt de bal door. Verbeeck heeft problemen om de bal te vangen. Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Faust - Boing Boom Tschak 1:1

34e minuut.
Putte geeft een lange en hoge pass. Calle kopt de bal weg. Kantelberg heeft problemen om de bal te vangen. Putte is nu in balbezit. Putte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout speelt de bal door. Poorter rent richting de bal. Poorter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Boing Boom Tschak 2:1

39e minuut.
Verbeeck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zels komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 42%, Boing Boom Tschak 58%.
Faust - Boing Boom Tschak 2:1

60e minuut.
Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowronek passt de bal met de wreef. Mini rent richting de bal. Mini draait met de bal, schiet en ... Vanderschelden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Roeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Doeltrap. Dhuinslager komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Walraeve rent richting de bal. Zels onderschept slim de pass. Zels passt de bal zonder na te denken. Mini rent richting de bal. Mini draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Schauwaers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowronek passt de bal met de wreef. Mini is nu in balbezit. Mini draait met de bal, schiet en ... De Roeck bokst de bal weg.

70e minuut.
Kantelberg speelt de bal door. Boryczka rent richting de bal. Boryczka passt de bal zonder na te denken. Paerts heeft problemen om de bal te vangen. Paerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Faust - Boing Boom Tschak 2:2

73e minuut.
Poorter probeert naar een medespeler te passen. Kantelberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters verovert de bal door een tackle van achteren. Wouters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Boing Boom Tschak 3:2

79e minuut.
Boryczka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vanderschelden de bal. Zels rent richting de bal. Zels schiet op doel. De Roeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Faust - Boing Boom Tschak 3:3

84e minuut.
Boryczka met een sublieme pass. Zels is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parret. Zels raakt geblesseerd tijdens het duel. Boryczka komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mini is nu in balbezit. Mini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Boing Boom Tschak 3:4

85e minuut.
Kantelberg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Putte rent richting de bal. Putte draait met de bal, schiet en ... Ball probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Poorter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cristante de bal. Cristante geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 61%, Boing Boom Tschak 39%.
Faust - Boing Boom Tschak 3:4