Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSV Witje Lavina`s Boys
4132 Tactiek Lavina 4
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 64.7
good Schieten excellent
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Van de Velde passt de bal zonder na te denken. Robustini rent richting de bal. Robustini passt de bal in één keer door. Cernat is nu in balbezit. Cernat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gava geeft een lange en hoge pass. Cuervo speelt de bal door. Loaiza geeft een hoge lob. Cernat krijgt zijn hoofd ertegen. Hompel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lizer geeft de bal voor. Blažejovský rent richting de bal. Cernat begaat een overtreding. Cernat krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Dreesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Durinck zijn tegenspeler op de grond. Dreesen raakt geblesseerd tijdens het duel. Haxhia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Larios is nu in balbezit. Larios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ioan verovert de bal door een tackle van achteren. Arce onderschept slim de pass. Arce passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cernat de bal. Cernat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Larios is nu in balbezit. Larios haalt uit met een fantastische trap. Hompel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arce geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Larios springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSV Witje - Lavina`s Boys 0:1

31e minuut.
Robustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Larios met een sublieme pass. Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ioan rent richting de bal. Ioan geeft een hoge lob. Drábik rent richting de bal. Drábik draait met de bal, schiet en ... Rotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KSV Witje - Lavina`s Boys 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSV Witje 58%, Lavina`s Boys 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KSV Witje - Lavina`s Boys 1:1

55e minuut.
Gava speelt de bal door. Arciszewski rent richting de bal. Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Larios schiet op doel. Hompel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSV Witje - Lavina`s Boys 1:2

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Romaní komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Cernat is nu in balbezit. Haxhia rent richting de bal. Blažejovský schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Blažejovský krijgt een gele kaart.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Le Hoye komt het veld opgelopen. Shapira komt het veld opgelopen. Vrancken komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Klungelig pakt Vrancken de bal. Vrancken passt de bal in één keer door. Shapira geeft de bal voor. Larios krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSV Witje 63%, Lavina`s Boys 37%.
KSV Witje - Lavina`s Boys 1:2