Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*K.V.* - *Malinwa* Trust Bouwwerken
FC de Kampioenen Tactiek -_-_-_-
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
53.6 gemiddelde waardering 52.4
outstanding Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Duneau geeft de bal voor. Helm verovert de bal door een tackle van achteren. Clercq is nu in balbezit. Clercq passt de bal met de wreef. Carlier speelt de bal door. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Jeannette geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jam-Jam met een snelle inworp. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Duneau passt de bal zonder na te denken. Clercq heeft problemen om de bal te vangen. Clercq met een sublieme pass. Heylens rent richting de bal. Heylens haalt uit met een fantastische trap. Lascu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Trust Bouwwerken 1:0

10e minuut.
Clercq rent richting de bal. Clercq passt de bal zonder na te denken. Dhuinslager is nu in balbezit. Sokoli verovert de bal door een tackle van achteren. Heylens onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Carlier kopt de bal weg. Sembenotti rent richting de bal. Heylens onderschept slim de pass. Heylens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokoli rent richting de bal. Dhuinslager onderschept slim de pass. Dhuinslager schiet op doel. Lascu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Trust Bouwwerken 2:0

15e minuut.
De Canck met een sublieme pass. Daar is Carlier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlier met een sublieme pass. Daar is Dhuinslager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ... Lascu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Tshovrebov speelt de bal door. Klungelig pakt Jam-Jam de bal. Jam-Jam passt de bal met de wreef. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vitray met de inworp. Mühlholz is nu in balbezit. Mühlholz geeft een hoge lob. Tavlaridis krijgt zijn hoofd ertegen. Morhaye bokst de bal weg.

26e minuut.
Carlier probeert naar een medespeler te passen. Heylens is nu in balbezit. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Trust Bouwwerken 3:0

31e minuut.
Tavlaridis is nu in balbezit. Meirsschaut is nu in balbezit. Tavlaridis onderschept slim de pass. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Trust Bouwwerken 3:1

33e minuut.
Clercq probeert naar een medespeler te passen. Heylens rent richting de bal. Heylens passt de bal zonder na te denken. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap. Lascu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Heylens is nu in balbezit. Heylens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Trust Bouwwerken 4:1

38e minuut.
Ganţa geeft een hoge lob. Daar is Eynde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen haalt uit met een fantastische trap. Morhaye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Trust Bouwwerken 4:2

39e minuut.
Sembenotti geeft een lange en hoge pass. Carlier kopt de bal weg. Sembenotti is nu in balbezit. Dhuinslager verovert de bal door een tackle van achteren. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 39%, Trust Bouwwerken 61%.
*K.V.* - *Malinwa* - Trust Bouwwerken 4:2

56e minuut.
Clercq rent richting de bal. Helm rent richting de bal. Met opzet legt Clercq zijn tegenspeler op de grond. Clercq krijgt een gele kaart.

57e minuut.
De Canck geeft een hoge lob. Inworp. Jam-Jam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray passt de bal zonder na te denken. Mühlholz is nu in balbezit. Mühlholz geeft de bal voor. Tavlaridis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Clercq met een sublieme pass. Dhuinslager rent richting de bal. Heylens rent richting de bal. Heylens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devisch komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Helm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clercq rent richting de bal. Clercq met een sublieme pass. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Duneau probeert naar een medespeler te passen. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager geeft een hoge lob. Heylens is nu in balbezit. Heylens haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Clercq geeft een hoge lob. Daar is Dhuinslager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dhuinslager met de inworp. Duneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Duneau geeft een hoge lob. Heylens krijgt zijn hoofd ertegen. Lascu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Trust Bouwwerken 5:2

78e minuut.
Helm geeft een lange en hoge pass. Asmussen rent richting de bal. Klungelig pakt Asmussen de bal. Asmussen schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tavlaridis kopt de bal weg. Jam-Jam is nu in balbezit. Jam-Jam passt de bal zonder na te denken. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Vitray is nu in balbezit. Matthys probeert naar een medespeler te passen. Clercq rent richting de bal. Clercq geeft een lange en hoge pass. Dhuinslager springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Carlier geeft de bal voor. Heylens is nu in balbezit. Sembenotti is nu in balbezit. Heylens onderschept slim de pass. Heylens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Clercq met de inworp. Tshovrebov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshovrebov passt de bal met de wreef. Clercq geeft een hoge lob. Dhuinslager krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 46%, Trust Bouwwerken 54%.
*K.V.* - *Malinwa* - Trust Bouwwerken 5:2