Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Del Grande Lavina`s Boys
4-4-2_Fm Tactiek Lavina 4
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
71.3 gemiddelde waardering 65.1
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
brilliant Verdedigen outstanding


1e minuut.
Van Wassenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waele is nu in balbezit. De Waele passt de bal in één keer door. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Vargas met een sublieme pass. Daar is Loaiza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Wassenhove begaat een overtreding. Van Wassenhove krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kafka rent richting de bal. Kafka passt de bal met de wreef. De Waele rent richting de bal. De Waele haalt uit met een fantastische trap. Lizer probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kremer is nu in balbezit. Kremer passt de bal met de wreef. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... Rotaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Lavina`s Boys 1:0

18e minuut.
Vargas passt de bal met de wreef. Kafka is nu in balbezit. Kafka met een sublieme pass. Daar is De Waele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Waele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Daar is Kafka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafka speelt de bal door. De Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waele draait met de bal, schiet en ... Rotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Lavina`s Boys 2:0

31e minuut.
Romaní passt de bal met de wreef. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza passt de bal met de wreef. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Van Wassenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Wassenhove passt de bal met de wreef. Kafka rent richting de bal. Kafka geeft de bal voor. Van Wassenhove krijgt zijn hoofd ertegen. Rotaru bokst de bal weg.

42e minuut.
Cernat rent richting de bal. De Visser geeft een hoge lob. Kafka kopt de bal weg. Van Wassenhove is nu in balbezit. Van Wassenhove schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Del Grande 49%, Lavina`s Boys 51%.
Steaua Del Grande - Lavina`s Boys 2:0

48e minuut.
Kremer passt de bal met de wreef. Kafka rent richting de bal. Romaní tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romaní krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Loaiza rent richting de bal. Loaiza met een sublieme pass. Umans rent richting de bal. Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Larios haalt uit met een fantastische trap. Broquet bokst de bal weg.

52e minuut.
Arce is nu in balbezit. Lambot bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce onderschept slim de pass. Arce geeft de bal voor. Larios maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cuervo met een sublieme pass. Cernat is nu in balbezit. Cernat passt de bal zonder na te denken. Larios is nu in balbezit. Larios schiet op doel. Broquet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Buitenspel voor De Waele. Goede buitenspelval van de verdediging. Van der Putten komt het veld opgelopen. Vrancken komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Van der Putten controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. van Daele neemt vlug de vrije trap. De Visser geeft een lange en hoge pass. De Waele rent richting de bal. De Waele schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Loaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Loaiza met een sublieme pass. Haxhia heeft problemen om de bal te vangen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shapira komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Bednarek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kafka rent richting de bal. Kafka probeert naar een medespeler te passen. Van der Putten is nu in balbezit. Van der Putten draait met de bal, schiet en ... Rotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Lavina`s Boys 3:0

80e minuut.
de Le Hoye komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Del Grande 42%, Lavina`s Boys 58%.
Steaua Del Grande - Lavina`s Boys 3:0