Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sternocleidomastoideus FCTheBlade
pelozotti Tactiek NewModded
57% Balbezit 43%
96% Spel op eigen helft 4%
0 Doelpogingen 68
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 48.6
average Schieten formidable
good Passen solid
solid Verdedigen average


2e minuut.
Joliet kopt de bal weg. Klungelig pakt Toncke de bal. Tank met een sublieme pass. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Wuyts trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Buendía de bal. Buendía passt de bal zonder na te denken. Cochrane rent richting de bal. Cochrane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:1

4e minuut.
Tank onderschept slim de pass. Tank passt de bal in één keer door. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane schiet op doel. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:2

6e minuut.
Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank passt de bal in één keer door. Cochrane rent richting de bal. Cochrane draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:3

7e minuut.
Buendía met een sublieme pass. Käsler speelt de bal door. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:4

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fam met de inworp. Tank rent richting de bal. Tank draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:5

9e minuut.
Corneille bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam speelt de bal door. Käsler is nu in balbezit. Käsler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wuyts trapt de bal weg van het doel. Fam kopt de bal weg. Klungelig pakt Cochrane de bal. Cochrane schiet op doel. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:6

11e minuut.
Tank geeft de bal voor. Wuyts met een sublieme pass. Buendía kopt de bal weg. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane draait met de bal, schiet en ... Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fam met de inworp. Tank geeft een lange en hoge pass. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:7

15e minuut.
Wuyts trapt de bal weg. Fam kopt de bal weg. Cochrane heeft problemen om de bal te vangen. Cochrane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:8

16e minuut.
Boyen geeft een hoge lob. Inworp. Fam met een snelle inworp. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank haalt uit met een fantastische trap. Wuyts bokst de bal weg. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:9

19e minuut.
Maturén heeft problemen om de bal te vangen. Maturén met een sublieme pass. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank schiet op doel. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:10

21e minuut.
Klungelig pakt Vaccu de bal. Vaccu speelt de bal door. Tank is nu in balbezit. Tank haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:11

23e minuut.
Grabulosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fam is nu in balbezit. Fam met een sublieme pass. Tank is nu in balbezit. Tank haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Buendía verovert de bal door een tackle van achteren. Buendía met een sublieme pass. Klungelig pakt Cochrane de bal. Cochrane draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fam rent richting de bal. Fam passt de bal met de wreef. Tank met een sublieme pass. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buendía geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Käsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Käsler haalt uit met een fantastische trap. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Joliet geeft de bal voor. Inworp. Grabulosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fam met een sublieme pass. Tank rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:12

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fam zal de hoekschop nemen. Käsler kopt de bal weg. Tank is nu in balbezit. Tank draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:13

30e minuut.
Coudeville rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tank rent richting de bal. Tank draait met de bal, schiet en ... Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Corneille raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caals komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Buendía onderschept slim de pass. Buendía speelt de bal door. Cochrane rent richting de bal. Cochrane schiet op doel. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:14

35e minuut.
Cochrane passt de bal zonder na te denken. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank is nu in balbezit. Tank schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:15

36e minuut.
Klungelig pakt Fam de bal. Fam passt de bal zonder na te denken. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:16

38e minuut.
Cochrane passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Tank de bal onder controle te krijgen. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fam heeft problemen om de bal te vangen. Tank is nu in balbezit. Tank draait met de bal, schiet en ... Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buendía rent richting de bal. Buendía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:17

40e minuut.
Buendía verovert de bal door een tackle van achteren. Buendía probeert naar een medespeler te passen. Tank rent richting de bal. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Daar is Buendía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buendía probeert naar een medespeler te passen. Fam speelt de bal door. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:18

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tank de bal. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía geeft een lange en hoge pass. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:19

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fam met een snelle inworp. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank haalt uit met een fantastische trap. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:20

43e minuut.
Mestach heeft problemen om de bal te vangen. Tank met een sublieme pass. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane schiet op doel. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:21

45e minuut.
Klungelig pakt Mestach de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fam met de inworp. Tank heeft problemen om de bal te vangen. Tank haalt uit met een fantastische trap. Wuyts bokst de bal weg. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sternocleidomastoideus 96%, FCTheBlade 4%.
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:21

47e minuut.
Floin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam verovert de bal door een tackle van achteren. Fam passt de bal zonder na te denken. Tank is nu in balbezit. Tank draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cochrane rent richting de bal. Cochrane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:22

50e minuut.
Käsler speelt de bal door. Tank rent richting de bal. Tank draait met de bal, schiet en ... Cochrane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:23

51e minuut.
Grabulosa met een snelle inworp. Klungelig pakt Fam de bal. Fam met een sublieme pass. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:24

54e minuut.
Käsler heeft problemen om de bal te vangen. Buendía rent richting de bal. Cochrane rent richting de bal. Cochrane schiet op doel. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:25

56e minuut.
Tank rent richting de bal. Tank geeft de bal voor. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen. Käsler is nu in balbezit. Käsler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Fam onderschept slim de pass. Fam passt de bal zonder na te denken. Tank rent richting de bal. Tank draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:26

59e minuut.
Habers kopt de bal weg. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam passt de bal zonder na te denken. Cochrane rent richting de bal. Cochrane draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:27

60e minuut.
Fam probeert naar een medespeler te passen. Tank met een sublieme pass. Buendía is nu in balbezit. Buendía draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:28

65e minuut.
Copită is nu in balbezit. Copită met een sublieme pass. Tank is nu in balbezit. Tank haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Buendía probeert naar een medespeler te passen. Wuyts met een sublieme pass. Joliet heeft problemen om de bal te vangen. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Joliet kopt de bal weg. Fam rent richting de bal. Fam passt de bal zonder na te denken. Daar is Tank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tank haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tank is nu in balbezit. Tank schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Wałdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Käsler met een sublieme pass. Tank rent richting de bal. Tank schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:29

73e minuut.
Inworp. Fam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buendía probeert naar een medespeler te passen. Tank rent richting de bal. Tank haalt uit met een fantastische trap. Wuyts bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fam neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane rent richting de bal. Tank rent richting de bal. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:30

74e minuut.
Floin passt de bal in één keer door. Daar is Habers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:31

77e minuut.
Inworp. Fam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabulosa met een sublieme pass. Tank is nu in balbezit. Tank draait met de bal, schiet en ... Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Fam rent richting de bal. Fam passt de bal in één keer door. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank haalt uit met een fantastische trap. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Käsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuyts met een sublieme pass. Klungelig pakt Joliet de bal. Fam rent richting de bal. Fam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:32

80e minuut.
Fam geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tank kopt de bal weg. Käsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Käsler draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:33

83e minuut.
Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam passt de bal in één keer door. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:34

88e minuut.
Wuyts met een snelle inworp. Käsler is nu in balbezit. Käsler probeert naar een medespeler te passen. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:35

90e minuut.
Fam controleert de bal met de borst. Joliet rent richting de bal. Tank verovert de bal door een tackle van achteren. Tank draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sternocleidomastoideus 96%, FCTheBlade 4%.
Sternocleidomastoideus - FCTheBlade 0:35