Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tempelierenhof V.V. Racing Roeland
We are ready. 2 Tactiek Belgium 1
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 63.3
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Aelvoet kopt de bal weg. Philipsen met een sublieme pass. Filardo is nu in balbezit. Filardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Racing Roeland 0:1

4e minuut.
Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsen geeft een lange en hoge pass. Filardo rent richting de bal. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Snelders heeft problemen om de bal te vangen. Bocquet bokst de bal weg.

7e minuut.
Snelders geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Philipsen met een snelle inworp. Dupain rent richting de bal. Dupain geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dupain met een sublieme pass. Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van De Roeck ... Strafschop! De Roeck krijgt een gele kaart. Crabeels is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Foriers zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bocquet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Racing Roeland 0:2

29e minuut.
Philipsen is nu in balbezit. Philipsen met een sublieme pass. Crabeels rent richting de bal. Crabeels schiet op doel. Bocquet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Racing Roeland 0:3

32e minuut.
Daar is Foriers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foriers passt de bal zonder na te denken. Filardo is nu in balbezit. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Bocquet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Racing Roeland 0:4

34e minuut.
van Fessem speelt de bal door. Doekhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doekhi met een sublieme pass. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Philipsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Fessem is nu in balbezit. Dupain verovert de bal door een tackle van achteren. Dupain geeft een lange en hoge pass. Crabeels maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Foriers is nu in balbezit. Foriers passt de bal met de wreef. Filardo is nu in balbezit. Filardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Racing Roeland 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempelierenhof V.V. 55%, Racing Roeland 45%.
Tempelierenhof V.V. - Racing Roeland 0:5

59e minuut.
Philipsen geeft een hoge lob. Crabeels kopt de bal weg. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Bocquet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Racing Roeland 0:6

63e minuut.
Van Impe geeft een hoge lob. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers probeert naar een medespeler te passen. Filardo is nu in balbezit. Filardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Waermoes is nu in balbezit. Philipsen onderschept slim de pass. Philipsen passt de bal met de wreef. Foriers is nu in balbezit. Foriers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Foriers verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Philipsen zal de hoekschop nemen. Filardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Bocquet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Crabeels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Racing Roeland 0:7

72e minuut.
Philipsen onderschept slim de pass. Philipsen speelt de bal door. De Roeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo verovert de bal door een tackle van achteren. Filardo draait met de bal, schiet en ... Bocquet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crabeels is nu in balbezit. Crabeels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Racing Roeland 0:8

77e minuut.
Filardo probeert de bal aan de voet te houden. Snelders bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo onderschept slim de pass. Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bocquet trapt de bal weg van het doel. Philipsen kopt de bal weg. Denhaese onderschept slim de pass. Foriers rent richting de bal. Foriers geeft een lange en hoge pass. Bocquet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet probeert naar een medespeler te passen. Philipsen kopt de bal weg. Foriers rent richting de bal. Foriers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Simpelaere geeft een lange en hoge pass. Filardo rent richting de bal. Filardo met een sublieme pass. Foriers rent richting de bal. Foriers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Snelders de bal. Filardo is nu in balbezit. Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels schiet op doel. Bocquet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Racing Roeland 0:9

88e minuut.
Daar is Watteeuw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupain rent richting de bal. Dupain geeft een hoge lob. Filardo is nu in balbezit. Filardo draait met de bal, schiet en ... Bocquet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Racing Roeland 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempelierenhof V.V. 64%, Racing Roeland 36%.
Tempelierenhof V.V. - Racing Roeland 0:10