Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Groenruggen Thor Waterschei
someD Tactiek 5-3-2 Wingback
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.9 gemiddelde waardering 58.5
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Stephen rent richting de bal. Mullan rent richting de bal. Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - Thor Waterschei 0:1

13e minuut.
Hollevoet is nu in balbezit. Stephen rent richting de bal. Lawaree onderschept slim de pass. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel. Toro bokst de bal weg.

30e minuut.
Hollevoet is nu in balbezit. Gołaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Lawaree is nu in balbezit. Stephen onderschept slim de pass. Stephen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Toro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Spirin is nu in balbezit. Moerman onderschept slim de pass. Moerman passt de bal in één keer door. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts schiet op doel. Bertinato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Francq rent richting de bal. Francq geeft de bal voor. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
van Hout probeert naar een medespeler te passen. Stephen rent richting de bal. Met opzet legt Lawaree zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lawaree moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lawaree schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Groenruggen 47%, Thor Waterschei 53%.
FC Groenruggen - Thor Waterschei 0:1

55e minuut.
Van de Velde kopt de bal weg. Daar is Depinois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts schiet op doel. Bertinato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Groenruggen - Thor Waterschei 1:1

60e minuut.
Dindar geeft een lange en hoge pass. Hollevoet is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Hout zal de hoekschop nemen. Stephen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Mullan rent richting de bal. Mullan met een sublieme pass. Notenboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel. Toro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Kremer is nu in balbezit. Kremer geeft een hoge lob. Armadura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gołaszewski met een sublieme pass. van Hout rent richting de bal. van Hout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - Thor Waterschei 1:2

75e minuut.
Van Hal geeft een hoge lob. Inworp. Török met de inworp. Anumnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anumnu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Hollevoet de bal. Stephen is nu in balbezit. Armadura onderschept slim de pass. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... Toro bokst de bal weg.

81e minuut.
Anumnu rent richting de bal. Anumnu probeert naar een medespeler te passen. Armadura rent richting de bal. Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet schiet op doel. Toro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
van Hout geeft een lange en hoge pass. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Armadura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hollevoet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Hout komt bij de bal en schiet. Toro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Groenruggen 57%, Thor Waterschei 43%.
FC Groenruggen - Thor Waterschei 1:2