Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:07
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.01
  • Stadion: de schuur
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 14140
sk Tielt OPI
442 Tactiek 352
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 58.7
very good Schieten formidable
solid Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Snoeckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziel onderschept slim de pass. Ziel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lamczyk de bal. Lamczyk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Masłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Helpers verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - OPI 0:1

6e minuut.
Masłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Barajas is nu in balbezit. Masłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Masłowski geeft een hoge lob. Ziel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hannig de bal. Hannig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sk Tielt - OPI 1:1

10e minuut.
Snoeckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziel onderschept slim de pass. Ziel geeft de bal voor. Masłowski krijgt zijn hoofd ertegen. Depourcq probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - OPI 1:2

16e minuut.
Seppä probeert naar een medespeler te passen. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Aimo ... Strafschop! Kuchczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Suys neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Suys rent richting de bal. Suys probeert naar een medespeler te passen. Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Masłowski onderschept slim de pass. Masłowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Helpers geeft de bal voor. Kuchczyński kopt de bal weg. Aimo speelt de bal door. Ziel rent richting de bal. Ziel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk Tielt 55%, OPI 45%.
sk Tielt - OPI 1:2

48e minuut.
Crabeels geeft de bal voor. Frąckowiak probeert naar een medespeler te passen. Baturo kan de bal niet met de borst controleren. Hannig rent richting de bal. Hannig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Guardado verovert de bal door een tackle van achteren. Fontaine rent richting de bal. Guardado verovert de bal door een tackle van achteren. Guardado geeft een hoge lob. Ziel maakt een snoekduik en kopt de bal. Depourcq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ziel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - OPI 1:3

54e minuut.
Ziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barajas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Barajas met een snel genomen vrije trap. Kuchczyński springt en kopt de bal. Miastkowski bokst de bal weg.

55e minuut.
Aimo probeert naar een medespeler te passen. Ziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Masłowski de bal. Masłowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels passt de bal met de wreef. Daar is Seppä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seppä geeft de bal voor. Kuchczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Baturo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannig rent richting de bal. Hannig probeert naar een medespeler te passen. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Gutschoven komt het veld opgelopen. Mens komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dreesen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk Tielt 41%, OPI 59%.
sk Tielt - OPI 1:3