Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Veldkant FC Leghem
Loco Loco Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 20.6
zeer goed Schieten zwak
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


15e minuut.
Heck rent richting de bal. Van Impe verovert de bal door een tackle van achteren. Van Impe geeft de bal voor. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De Laet verovert de bal door een tackle van achteren. Paesen onderschept slim de pass. Paesen probeert naar een medespeler te passen. Defour bereikt de bal nog maar net als eerste. Defour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - FC Leghem 1:0

22e minuut.
Martens probeert naar een medespeler te passen. Goerlandt heeft problemen om de bal te vangen. Goessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans verovert de bal door een tackle van achteren. Peiremans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - FC Leghem 2:0

26e minuut.
Goessens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. De Schrijver passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Defour de bal. Defour haalt uit met een fantastische trap. De Meulemeester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Impe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Goessens heeft problemen om de bal te vangen. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - FC Leghem 3:0

28e minuut.
Defour is nu in balbezit. Charlet verovert de bal door een tackle van achteren. Charlet geeft de bal voor. Mertens heeft problemen om de bal te vangen. Tollebeek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hoecke speelt de bal door. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans passt de bal in één keer door. Daar is Defour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Defour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - FC Leghem 4:0

31e minuut.
Van Brussel probeert de bal aan de voet te houden. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens passt de bal zonder na te denken. Goerlandt is nu in balbezit. Goerlandt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Goessens rent richting de bal. Peiremans onderschept slim de pass. Peiremans passt de bal in één keer door. Defour is nu in balbezit. Defour schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De Witte is nu in balbezit. Merckpoel verovert de bal door een tackle van achteren. Merckpoel speelt de bal door. Defour is nu in balbezit. Defour schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 44%, FC Leghem 56%.
Lokomotiv Veldkant - FC Leghem 4:0

51e minuut.
Van Impe rent richting de bal. Van Impe geeft een hoge lob. Defour bereikt de bal nog maar net als eerste. Defour schiet op doel. De Meulemeester maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - FC Leghem 5:0

53e minuut.
Heck is nu in balbezit. Defour onderschept slim de pass. Defour passt de bal in één keer door. Peiremans rent richting de bal. Peiremans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De Laet geeft een hoge lob. De Schrijver rent richting de bal. De Schrijver geeft een hoge lob. Defour bereikt de bal nog maar net als eerste. Defour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - FC Leghem 6:0

59e minuut.
De Laet met een sublieme pass. De Witte is nu in balbezit. De Witte geeft de bal voor. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - FC Leghem 6:1

64e minuut.
Daar is Defour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Defour probeert naar een medespeler te passen. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans draait met de bal, schiet en ... De Meulemeester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - FC Leghem 7:1

67e minuut.
Goessens rent richting de bal. Peiremans verovert de bal door een tackle van achteren. Paesen met een sublieme pass. Klungelig pakt Defour de bal. Defour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - FC Leghem 8:1

74e minuut.
Paesen controleert de bal met de borst. Peiremans is nu in balbezit. Paesen is nu in balbezit. Paesen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - FC Leghem 9:1

75e minuut.
Hoecke is nu in balbezit. Hoecke passt de bal in één keer door. Paesen probeert naar een medespeler te passen. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De Meulemeester trapt de bal weg van het doel. Merckpoel rent richting de bal. Merckpoel probeert naar een medespeler te passen. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - FC Leghem 10:1

84e minuut.
Van Brussel kopt de bal weg. Paesen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Defour de bal. Paesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paesen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De Witte is nu in balbezit. Paesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paesen passt de bal met de wreef. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - FC Leghem 11:1

89e minuut.
Paesen rent richting de bal. Paesen probeert naar een medespeler te passen. Defour is nu in balbezit. Defour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - FC Leghem 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 27%, FC Leghem 73%.
Lokomotiv Veldkant - FC Leghem 12:1