Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:06
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.01
  • Stadion: The Nest
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 26543
OPI Thor Waterschei
bossie Tactiek 5-3-2 Wingback
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 53.5
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Dárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Masłowski de bal. Ziel rent richting de bal. Ziel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dindar kopt de bal weg. Daar is Spirin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziel verovert de bal door een tackle van achteren. Ziel geeft de bal voor. Masłowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Frąckowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frąckowiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Frąckowiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Masłowski heeft problemen om de bal te vangen. Ziel is nu in balbezit. Ziel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirin verovert de bal door een tackle van achteren. Spirin speelt de bal door. Nworgu rent richting de bal. Nworgu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Masłowski probeert de bal met de borst te controleren. Dindar geeft de bal voor. Orvieto kopt de bal weg. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Spirin is nu in balbezit. Ziel begaat een overtreding. Spirin raakt geblesseerd tijdens het duel. Spirin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frąckowiak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stephen. Frąckowiak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Frąckowiak kan niet meer verder spelen. Krajčík komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPI 41%, Thor Waterschei 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OPI - Thor Waterschei 0:0

48e minuut.
Carrobbio heeft problemen om de bal te vangen. Stephen is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Carrobbio ... Strafschop! Directe rode kaart, Carrobbio moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Carrobbio schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Stephen raakt geblesseerd tijdens het duel. Stephen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stephen rent richting de bal. Stephen draait met de bal, schiet en ... Miastkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

53e minuut.
Vestovoj verovert de bal door een tackle van achteren. Vestovoj probeert naar een medespeler te passen. Aimo met een sublieme pass. Klungelig pakt Ziel de bal. Ziel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bertinato trapt de bal weg van het doel. Orvieto kopt de bal weg. Stephen rent richting de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski bokst de bal weg. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Thor Waterschei 0:1

72e minuut.
Lamczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamczyk geeft de bal voor. Spirin probeert naar een medespeler te passen. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lamczyk speelt de bal door. Aimo geeft een lange en hoge pass. Bertinato met een sublieme pass. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski bokst de bal weg. Guardado rent richting de bal. Stephen verovert de bal door een tackle van achteren. Stephen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Török met de inworp. Orvieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Orvieto passt de bal zonder na te denken. Stephen rent richting de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Masłowski onderschept slim de pass. Spirin bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirin geeft een hoge lob. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Thor Waterschei 0:2

88e minuut.
Aimo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dárek rent richting de bal. Dárek passt de bal in één keer door. Ziel geeft een lange en hoge pass. Masłowski springt en kopt de bal. Bertinato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPI 36%, Thor Waterschei 64%.
OPI - Thor Waterschei 0:2