Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Veldkant sk Tielt
Loco Loco Tactiek 442
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 56.1
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Klungelig pakt Kuchczyński de bal. Ptak rent richting de bal. Kuchczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchczyński schiet op doel. Van Handenhoven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - sk Tielt 0:1

4e minuut.
Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans verovert de bal door een tackle van achteren. Peiremans probeert naar een medespeler te passen. Defour rent richting de bal. Defour haalt uit met een fantastische trap. Depourcq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Denayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Denayer passt de bal zonder na te denken. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hannig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannig passt de bal met de wreef. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap. Van Handenhoven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - sk Tielt 0:2

12e minuut.
Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński geeft een lange en hoge pass. Seppä rent richting de bal. Hannig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannig schiet op doel. Van Handenhoven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Suys kopt de bal weg. Hannig is nu in balbezit. Hannig passt de bal zonder na te denken. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hannig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannig passt de bal in één keer door. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński schiet op doel. Van Handenhoven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - sk Tielt 0:3

19e minuut.
Mens onderschept slim de pass. Mens met een sublieme pass. Seppä rent richting de bal. Daar is Seppä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seppä geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Defour bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeckx verovert de bal door een tackle van achteren. Snoeckx geeft een lange en hoge pass. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Snoeckx is nu in balbezit. Snoeckx passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hannig de bal. Hannig schiet op doel. Van Handenhoven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - sk Tielt 0:4

27e minuut.
Hannig passt de bal met de wreef. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński passt de bal zonder na te denken. Hannig rent richting de bal. Hannig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ptak kopt de bal weg. Daar is Seppä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seppä met een sublieme pass. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Suys rent richting de bal. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński speelt de bal door. Daar is Hannig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannig haalt uit met een fantastische trap. Van Handenhoven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ptak kopt de bal weg. Daar is Suys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suys passt de bal met de wreef. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński schiet op doel. Van Handenhoven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński passt de bal in één keer door. Hannig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannig draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kuchczyński verovert de bal door een tackle van achteren. De Schrijver schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kuchczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Schrijver probeert naar een medespeler te passen. Suys wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Denayer met een sublieme pass. Suys speelt de bal door. Seppä is nu in balbezit. Seppä geeft een hoge lob. Kuchczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Van Handenhoven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - sk Tielt 0:5

44e minuut.
Denayer probeert naar een medespeler te passen. Merckpoel rent richting de bal. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap. Van Handenhoven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - sk Tielt 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 73%, sk Tielt 27%.
Lokomotiv Veldkant - sk Tielt 0:6

54e minuut.
Daar is Denayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denayer met een sublieme pass. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - sk Tielt 0:7

57e minuut.
Mens geeft een hoge lob. Kuchczyński rent richting de bal. Suys is nu in balbezit. Suys draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Merckpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Schrijver is nu in balbezit. De Schrijver passt de bal zonder na te denken. Denayer geeft een hoge lob. Hannig kopt de bal weg. Van Handenhoven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Denayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Denayer passt de bal zonder na te denken. Kuchczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - sk Tielt 0:8

71e minuut.
Fontaine speelt de bal door. Daar is Suys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suys speelt de bal door. Hannig is nu in balbezit. Hannig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barajas komt het veld opgelopen. Cambier komt het veld opgelopen. Gutschoven komt het veld opgelopen. Loncke komt het veld opgelopen. Spinozzi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutschoven is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crabeels zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuchczyński controleert de bal met de borst. Kuchczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Van Handenhoven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - sk Tielt 0:9

83e minuut.
Hoecke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suys. Hoecke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoecke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Loncke heeft problemen om de bal te vangen. Defour bereikt de bal nog maar net als eerste. Defour draait met de bal, schiet en ... Depourcq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Loncke geeft de bal voor. Barajas rent richting de bal. Barajas met een sublieme pass. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Depourcq met een sublieme pass. Kuchczyński probeert de bal met de borst te controleren. De Schrijver tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Schrijver krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 47%, sk Tielt 53%.
Lokomotiv Veldkant - sk Tielt 0:9