Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:11
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.01
  • Stadion: de schuur
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21796
sk Tielt F.C. Northville
442 Tactiek begin
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 34.2
excellent Schieten weak
very good Passen adequate
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Kuchczyński rent richting de bal. Ciuciuleanu rent richting de bal. Kuchczyński onderschept slim de pass. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap. Regueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - F.C. Northville 1:0

6e minuut.
Hannig is nu in balbezit. Suys geeft de bal voor. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ... Regueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - F.C. Northville 2:0

8e minuut.
Seppä is nu in balbezit. Seppä met een sublieme pass. Crabeels is nu in balbezit. Crabeels geeft een lange en hoge pass. Kuchczyński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Fontaine de bal. Fontaine probeert naar een medespeler te passen. Daar is Denayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denayer geeft een lange en hoge pass. Hannig krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - F.C. Northville 3:0

14e minuut.
Suys passt de bal zonder na te denken. Seppä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppä passt de bal zonder na te denken. Hannig is nu in balbezit. Hannig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczuk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seppä met een snelle inworp. Hannig geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Seppä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppä geeft de bal voor. Klungelig pakt Rżeński de bal. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Mens verovert de bal door een tackle van achteren. Mens passt de bal zonder na te denken. Seppä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppä geeft een lange en hoge pass. Denayer geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Denayer probeert naar een medespeler te passen. Suys bereikt de bal nog maar net als eerste. Suys geeft de bal voor. Hannig krijgt zijn hoofd ertegen. Regueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Seppä geeft de bal voor. Kuchczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Regueiro probeert wanhopig de bal te grijpen. Rżeński heeft problemen om de bal te vangen. Hannig geeft een hoge lob. Regueiro bokst de bal weg. Kuchczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - F.C. Northville 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk Tielt 34%, F.C. Northville 66%.
sk Tielt - F.C. Northville 4:0

52e minuut.
Mens geeft een hoge lob. Hannig is nu in balbezit. Hannig passt de bal met de wreef. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński schiet op doel. Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hannig is nu in balbezit. Hannig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - F.C. Northville 5:0

58e minuut.
Hannig heeft problemen om de bal te vangen. Hannig passt de bal in één keer door. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap. Regueiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Snoeckx onderschept slim de pass. Denayer geeft een lange en hoge pass. Hannig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński schiet op doel. Regueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hannig geeft een lange en hoge pass. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - F.C. Northville 6:0

71e minuut.
Inworp. Loncke komt het veld opgelopen. Barajas komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Suys passt de bal met de wreef. Barajas rent richting de bal. Barajas geeft de bal voor. Hannig is nu in balbezit. Hannig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Cambier komt het veld opgelopen. Gutschoven komt het veld opgelopen. Spinozzi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kuchczyński passt de bal in één keer door. Barajas geeft de bal voor. Szewczuk kopt de bal weg. Gutschoven is nu in balbezit. Gutschoven schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Warianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerrouki met een sublieme pass. Rżeński rent richting de bal. Kuchczyński onderschept slim de pass. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk Tielt 32%, F.C. Northville 68%.
sk Tielt - F.C. Northville 6:0