Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. Antwerp.FC Lokomotiv Veldkant
352 Tactiek Loco Loco
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 42.4
outstanding Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen adequate


5e minuut.
Czár rent richting de bal. Ptak rent richting de bal. Czár verovert de bal door een tackle van achteren. Czár haalt uit met een fantastische trap. Blondel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - Lokomotiv Veldkant 1:0

14e minuut.
Czár is nu in balbezit. Czár probeert naar een medespeler te passen. Hantschmann is nu in balbezit. Czár is nu in balbezit. Czár haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hantschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantschmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - Lokomotiv Veldkant 2:0

19e minuut.
Veyt kopt de bal weg. Oberauer is nu in balbezit. Peiremans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peiremans krijgt een gele kaart. Oberauer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oberauer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Czár maakt een snoekduik en kopt de bal. Blondel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Hantschmann kan de bal niet met de borst controleren. Hantschmann passt de bal in één keer door. Czár heeft problemen om de bal te vangen. Hantschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantschmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - Lokomotiv Veldkant 3:0

25e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Šimonka met een sublieme pass. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár draait met de bal, schiet en ... Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Ignazi met een sublieme pass. Šimonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantschmann probeert naar een medespeler te passen. Czár rent richting de bal. Czár schiet op doel. Blondel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Niekis controleert de bal met de borst. Veyt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niekis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ortega zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hantschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantschmann schiet op doel. Blondel bokst de bal weg.

37e minuut.
Rock geeft een lange en hoge pass. Hantschmann rent richting de bal. Hantschmann heeft problemen om de bal te vangen. Hantschmann draait met de bal, schiet en ... Blondel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - Lokomotiv Veldkant 4:0

42e minuut.
Hoecke met een sublieme pass. Hantschmann is nu in balbezit. Hantschmann passt de bal met de wreef. Czár rent richting de bal. Czár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hantschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hantschmann is nu in balbezit. Hantschmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - Lokomotiv Veldkant 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Antwerp.FC 31%, Lokomotiv Veldkant 69%.
R. Antwerp.FC - Lokomotiv Veldkant 5:0

46e minuut.
Ptak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oberauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignazi geeft een hoge lob. Czár krijgt zijn hoofd ertegen. Blondel bokst de bal weg.

47e minuut.
Rock met een sublieme pass. Daar is Niekis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Impe rent richting de bal. Niekis onderschept slim de pass. Niekis geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mertens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hantschmann is nu in balbezit. Hantschmann schiet op doel. Blondel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - Lokomotiv Veldkant 6:0

48e minuut.
Hantschmann passt de bal zonder na te denken. Ignazi heeft problemen om de bal te vangen. Ignazi probeert naar een medespeler te passen. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ortega met een sublieme pass. Niekis rent richting de bal. Niekis passt de bal zonder na te denken. Czár rent richting de bal. Czár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hantschmann passt de bal zonder na te denken. Daar is Czár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Van Brussel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Brussel speelt de bal door. Veyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Veyt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - Lokomotiv Veldkant 6:1

64e minuut.
Czár rent richting de bal. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hantschmann de bal. Hantschmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Peiremans speelt de bal door. Veyt rent richting de bal. Ortega schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ortega krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Šimonka probeert de bal met de borst te controleren. Paesen rent richting de bal. Šimonka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šimonka krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Šimonka is nu in balbezit. Šimonka speelt de bal door. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár schiet op doel. Blondel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - Lokomotiv Veldkant 7:1

78e minuut.
Klungelig pakt Czár de bal. Czár passt de bal met de wreef. Mertens is nu in balbezit. Hantschmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hantschmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Niekis geeft een hoge lob. Daar is Hantschmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantschmann onderschept slim de pass. Hantschmann haalt uit met een fantastische trap. Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Van Brussel met de inworp. Hoecke probeert naar een medespeler te passen. Šimonka is nu in balbezit. Czár rent richting de bal. Czár schiet op doel. Blondel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Oberauer passt de bal zonder na te denken. Ignazi rent richting de bal. Ignazi probeert naar een medespeler te passen. Czár rent richting de bal. Czár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Antwerp.FC 33%, Lokomotiv Veldkant 67%.
R. Antwerp.FC - Lokomotiv Veldkant 7:1