Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:07
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.02
  • Stadion: PELT VV Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 18552
PELT VV F.C. Club Saint
442 Tactiek aanvallend
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 49.5
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Guéry passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Van Staen de bal. Kovalciuk speelt de bal door. Begines rent richting de bal. Begines draait met de bal, schiet en ... Croonenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Renquin kopt de bal weg. Van Staen heeft problemen om de bal te vangen. Benjelloun is nu in balbezit. Van Staen verovert de bal door een tackle van achteren. Van Staen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - F.C. Club Saint 1:0

11e minuut.
Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Hùng probeert naar een medespeler te passen. Begines rent richting de bal. Begines schiet op doel. Croonenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Gucht onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Việt Hùng geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Becks krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Agnello rent richting de bal. Agnello geeft een lange en hoge pass. Rempalski kopt de bal weg. Becks bereikt de bal nog maar net als eerste. Becks schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Begines maakt een snoekduik en kopt de bal. Croonenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Quesada met een sublieme pass. Begines met een sublieme pass. Garber bereikt de bal nog maar net als eerste. Becks onderschept slim de pass. Becks schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Benjelloun is nu in balbezit. Benjelloun probeert naar een medespeler te passen. Hazard is nu in balbezit. Begines verovert de bal door een tackle van achteren. Begines geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hazard met de inworp. Klungelig pakt Renquin de bal. Renquin probeert naar een medespeler te passen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft een hoge lob. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Becks passt de bal met de wreef. Begines bereikt de bal nog maar net als eerste. Garber rent richting de bal. Begines verovert de bal door een tackle van achteren. Begines draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Việt Hùng is nu in balbezit. Việt Hùng geeft een lange en hoge pass. Garber kopt de bal weg. Begines is nu in balbezit. Begines haalt uit met een fantastische trap. Croonenburg bokst de bal weg.

41e minuut.
Việt Hùng is nu in balbezit. Hazard verovert de bal door een tackle van achteren. Begines onderschept slim de pass. Begines schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PELT VV - F.C. Club Saint 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PELT VV 81%, F.C. Club Saint 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PELT VV - F.C. Club Saint 1:1

49e minuut.
Quesada passt de bal met de wreef. Becks geeft de bal voor. Begines bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Quesada rent richting de bal. Quesada passt de bal in één keer door. Becks is nu in balbezit. Becks haalt uit met een fantastische trap. Garber probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Begines kopt de bal weg. Việt Hùng is nu in balbezit. Việt Hùng passt de bal met de wreef. Becks rent richting de bal. Becks draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Daar is Rempalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rempalski geeft een lange en hoge pass. Việt Hùng rent richting de bal. Việt Hùng geeft een hoge lob. Becks springt en kopt de bal. Croonenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - F.C. Club Saint 1:2

88e minuut.
de Gucht onderschept slim de pass. Croitoru speelt de bal door. Begines rent richting de bal. Begines draait met de bal, schiet en ... Croonenburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - F.C. Club Saint 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PELT VV 71%, F.C. Club Saint 29%.
PELT VV - F.C. Club Saint 1:3