Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:07
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.02
  • Stadion: PELT VV Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17763
PELT VV Coon and friends
442 Tactiek Wonder Tweek
49% Balbezit 51%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 61.5
adequate Schieten outstanding
good Passen very good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
de Gucht geeft de bal voor. Alacabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Alacabey geeft de bal voor. Gusmão maakt een snoekduik en kopt de bal. Croonenburg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - Coon and friends 0:1

8e minuut.
Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea is nu in balbezit. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Araujo passt de bal met de wreef. Dandelot rent richting de bal. Dandelot speelt de bal door. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ... Croonenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Gusmão passt de bal in één keer door. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Garber de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Codrea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - Coon and friends 0:2

29e minuut.
Dandelot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandelot geeft een lange en hoge pass. Codrea is nu in balbezit. Codrea schiet op doel. Croonenburg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - Coon and friends 0:3

34e minuut.
Araujo probeert de bal met de borst te controleren. Migić verovert de bal door een tackle van achteren. Migić geeft een hoge lob. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Croonenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Gusmão kopt de bal weg. Dossche bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossche geeft de bal voor. Gusmão rent richting de bal. Gusmão geeft de bal voor. Croonenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Migić heeft problemen om de bal te vangen. Migić met een sublieme pass. Bertjens is nu in balbezit. Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Gusmão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PELT VV 80%, Coon and friends 20%.
PELT VV - Coon and friends 0:3

49e minuut.
Cearense rent richting de bal. Cearense geeft de bal voor. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ... Croonenburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dossche geeft een lange en hoge pass. Liakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Liakopoulos geeft de bal voor. Migić geeft een hoge lob. Gusmão maakt een snoekduik en kopt de bal. Croonenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Gucht bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gucht geeft een hoge lob. Cearense kopt de bal weg. Dossche geeft de bal voor. Gusmão maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cearense onderschept slim de pass. Cearense passt de bal zonder na te denken. Dandelot probeert de bal aan de voet te houden. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gucht legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Codrea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gusmão neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - Coon and friends 0:4

56e minuut.
Araujo passt de bal in één keer door. Cearense rent richting de bal. Cearense passt de bal in één keer door. Gusmão rent richting de bal. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - Coon and friends 0:5

59e minuut.
Urbina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de Gucht de bal. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea is nu in balbezit. Codrea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dossche rent richting de bal. Dossche probeert naar een medespeler te passen. Codrea met een sublieme pass. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão schiet op doel. Croonenburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Bertjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandelot verovert de bal door een tackle van achteren. Dandelot passt de bal zonder na te denken. Codrea is nu in balbezit. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Croonenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - Coon and friends 0:6

70e minuut.
Cearense passt de bal in één keer door. Dossche bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossche met een sublieme pass. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. Croonenburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bertjens is nu in balbezit. Dandelot verovert de bal door een tackle van achteren. Dandelot geeft een lange en hoge pass. Gusmão rent richting de bal. Gusmão draait met de bal, schiet en ... Croonenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Garber kopt de bal weg. Urbina controleert de bal met de borst. Urbina passt de bal zonder na te denken. Gusmão rent richting de bal. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. Croonenburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Dandelot bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gucht rent richting de bal. Dandelot geeft een lange en hoge pass. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Croonenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Garber geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dandelot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dossche geeft de bal voor. Gusmão maakt een snoekduik en kopt de bal. Croonenburg bokst de bal weg. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - Coon and friends 0:7

83e minuut.
Migić met een sublieme pass. Leblond bereikt de bal nog maar net als eerste. Leblond geeft een hoge lob. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. Croonenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Leblond geeft een lange en hoge pass. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão passt de bal in één keer door. Daar is Codrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PELT VV 84%, Coon and friends 16%.
PELT VV - Coon and friends 0:7