Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coon and friends Charlie`s Macaroni`s
Wonder Tweek Tactiek wingerx
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 55.3
formidable Schieten very good
very good Passen good
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Raeymaeckers met een snelle inworp. Esch met een sublieme pass. Leblond verovert de bal door een tackle van achteren. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev haalt uit met een fantastische trap. van Meir bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Charlie`s Macaroni`s 0:1

8e minuut.
Malfliet probeert naar een medespeler te passen. Kantor met een sublieme pass. De Clerck is nu in balbezit. Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Gusmão schiet op doel. De Laet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gusmão rent richting de bal. Gusmão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coon and friends - Charlie`s Macaroni`s 1:1

18e minuut.
Vandenbergh rent richting de bal. Kantor onderschept slim de pass. Kantor passt de bal in één keer door. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea draait met de bal, schiet en ... De Laet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bagiński geeft een hoge lob. Daar is Cearense, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cearense speelt de bal door. Leblond rent richting de bal. Leblond geeft een hoge lob. De Laet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Codrea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat van Meir niet meer kan verder spelen. Voordeckers komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Gusmão is nu in balbezit. Gusmão passt de bal in één keer door. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap. De Laet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Charlie`s Macaroni`s 2:1

22e minuut.
Kantor rent richting de bal. Kantor met een sublieme pass. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea draait met de bal, schiet en ... De Laet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Charlie`s Macaroni`s 3:1

28e minuut.
Kantor met een sublieme pass. Dossche rent richting de bal. Dossche passt de bal met de wreef. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Migić speelt de bal door. Kantor probeert naar een medespeler te passen. De Clerck heeft problemen om de bal te vangen. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. De Laet bokst de bal weg.

38e minuut.
Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Gusmão geeft een lange en hoge pass. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bagiński de bal onder controle te krijgen. De Laet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Vandenbergh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codrea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bagiński. Bagiński krijgt een gele kaart. Codrea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cearense zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea schiet op doel. De Laet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Charlie`s Macaroni`s 4:1

43e minuut.
Kantor passt de bal met de wreef. Dossche heeft problemen om de bal te vangen. Dossche probeert naar een medespeler te passen. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Charlie`s Macaroni`s 5:1

44e minuut.
Codrea rent richting de bal. Iliev onderschept slim de pass. Kantor geeft de bal voor. Dossche kopt de bal weg. Kantor geeft een lange en hoge pass. De Laet bokst de bal weg. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Charlie`s Macaroni`s 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coon and friends 42%, Charlie`s Macaroni`s 58%.
Coon and friends - Charlie`s Macaroni`s 6:1

47e minuut.
De Clerck rent richting de bal. De Clerck passt de bal in één keer door. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Charlie`s Macaroni`s 7:1

55e minuut.
Simoen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Iliev kopt de bal weg. Raeymaeckers rent richting de bal. Raeymaeckers geeft een lange en hoge pass. Grelecki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Charlie`s Macaroni`s 7:2

59e minuut.
Kantor rent richting de bal. Vandenbergh begaat een overtreding. Kantor raakt geblesseerd tijdens het duel. Kantor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gusmão krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Raeymaeckers rent richting de bal. Leblond onderschept slim de pass. Leblond geeft een hoge lob. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Migić rent richting de bal. Migić geeft een lange en hoge pass. Daar is De Clerck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea schiet op doel. De Laet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gusmão is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coon and friends 48%, Charlie`s Macaroni`s 52%.
Coon and friends - Charlie`s Macaroni`s 7:2