Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EVH FC Laakdal cassiopeia
352 Tactiek rupsje
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
14 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 50.3
formidable Schieten formidable
solid Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Overmeire geeft een hoge lob. Inworp. Smolinski met de inworp. Hille bereikt de bal nog maar net als eerste. Hille geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Smolinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verstrepen probeert naar een medespeler te passen. González Flores met een sublieme pass. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Śnieżek is nu in balbezit. González Flores onderschept slim de pass. González Flores passt de bal met de wreef. Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
González Flores kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Henderyckx de bal onder controle te krijgen. Memmersheim speelt de bal door. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet schiet op doel. Pomorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Memmersheim speelt de bal door. Pomorski heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Grymonpréz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca onderschept slim de pass. González Flores tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toderaşca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hille neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Żwirek is nu in balbezit. Crobu onderschept slim de pass. Crobu passt de bal in één keer door. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca schiet op doel. Micele bokst de bal weg.

12e minuut.
Monagas probeert naar een medespeler te passen. Memmersheim probeert naar een medespeler te passen. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca schiet op doel. Micele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Micele speelt de bal door. Śnieżek kopt de bal weg. González Flores probeert naar een medespeler te passen. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Vandereet kopt de bal weg. Mareček is nu in balbezit. Mareček passt de bal in één keer door. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx haalt uit met een fantastische trap. Pomorski bokst de bal weg.

20e minuut.
Monagas heeft problemen om de bal te vangen. Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx passt de bal zonder na te denken. Mareček bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - cassiopeia 0:1

22e minuut.
Śnieżek is nu in balbezit. Śnieżek passt de bal zonder na te denken. Smolinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolinski geeft een lange en hoge pass. Toderaşca springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van Dijck heeft problemen om de bal te vangen. Crobu speelt de bal door. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EVH FC Laakdal - cassiopeia 1:1

26e minuut.
Van Dijck geeft de bal voor. Memmersheim rent richting de bal. Memmersheim geeft een lange en hoge pass. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Micele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alfaro neemt de hoekschop. Micele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żwirek maakt een snoekduik en kopt de bal. Micele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - cassiopeia 2:1

28e minuut.
Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hille tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Henderyckx is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. González Flores met een snel genomen vrije trap. Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx draait met de bal, schiet en ... Pomorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Smolinski met een sublieme pass. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Crobu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crobu krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Inworp. Alfaro met een snelle inworp. Mareček speelt de bal door. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Overmeire bereikt de bal nog maar net als eerste. Overmeire geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Verstrepen de bal onder controle te krijgen. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx haalt uit met een fantastische trap. Pomorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mareček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crobu rent richting de bal. Żwirek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Żwirek krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Overmeire speelt de bal door. Crobu is nu in balbezit. Crobu passt de bal in één keer door. Mareček rent richting de bal. Mareček schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVH FC Laakdal 62%, cassiopeia 38%.
EVH FC Laakdal - cassiopeia 2:1

47e minuut.
Grymonpréz met een snelle inworp. Vandereet rent richting de bal. Vandereet passt de bal in één keer door. Mareček bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareček geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Crobu heeft problemen om de bal te vangen. Crobu met een sublieme pass. Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx schiet op doel. Pomorski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EVH FC Laakdal - cassiopeia 2:2

64e minuut.
Zuolin passt de bal met de wreef. Daar is Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro passt de bal met de wreef. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. Micele bokst de bal weg. Żwirek rent richting de bal. Żwirek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - cassiopeia 3:2

72e minuut.
Żwirek onderschept slim de pass. Żwirek geeft de bal voor. González Flores probeert de bal aan de voet te houden. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca schiet op doel. Micele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crobu onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Hille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hille met een sublieme pass. Żwirek rent richting de bal. Żwirek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - cassiopeia 4:2

78e minuut.
Mareček passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vandereet de bal. Vandereet geeft een hoge lob. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx draait met de bal, schiet en ... Pomorski bokst de bal weg.

80e minuut.
Crobu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crobu geeft een hoge lob. Inworp. Smolinski met de inworp. Hille geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Van Dijck kopt de bal weg. Vandereet geeft een hoge lob. Monagas is nu in balbezit. Henderyckx verovert de bal door een tackle van achteren. Henderyckx schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Toderaşca kopt de bal weg. González Flores is nu in balbezit. González Flores passt de bal zonder na te denken. Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Smolinski is nu in balbezit. Smolinski geeft de bal voor. Vandereet probeert de bal met de borst te controleren. Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Memmersheim geeft een lange en hoge pass. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek met een sublieme pass. Toderaşca heeft problemen om de bal te vangen. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Micele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVH FC Laakdal 57%, cassiopeia 43%.
EVH FC Laakdal - cassiopeia 4:2