Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Mattes-Q Benfica Saints
MQ Tactiek mourinho
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 49.1
good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Raimondi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nuţiu de bal. Porozo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porozo krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Bianco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Porozo de bal. Oniṣoarã rent richting de bal. Porozo verovert de bal door een tackle van achteren. Porozo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Llamas onderschept slim de pass. Llamas passt de bal zonder na te denken. Porozo is nu in balbezit. Porozo haalt uit met een fantastische trap. Bellini bokst de bal weg.

17e minuut.
Porozo speelt de bal door. Piatas speelt de bal door. Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco schiet op doel. Bellini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - Benfica Saints 0:1

18e minuut.
Gümüştan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco onderschept slim de pass. Bianco passt de bal in één keer door. Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Beijers passt de bal met de wreef. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo onderschept slim de pass. Porozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - Benfica Saints 0:2

20e minuut.
Bianco rent richting de bal. Bianco probeert naar een medespeler te passen. Keihäs rent richting de bal. Keihäs geeft een hoge lob. Srdanov controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Porozo kan de bal niet met de borst controleren. Porozo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oniṣoarã de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Piatas passt de bal zonder na te denken. Bianco is nu in balbezit. Met opzet legt Srdanov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Srdanov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Bronner speelt de bal door. Beijers is nu in balbezit. Beijers passt de bal zonder na te denken. Porozo rent richting de bal. Porozo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bianco is nu in balbezit. Pisarski is nu in balbezit. Bianco onderschept slim de pass. Bianco schiet op doel. Bellini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - Benfica Saints 0:3

37e minuut.
Kandziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrehoruk is nu in balbezit. Kandziora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kandziora krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Porozo probeert naar een medespeler te passen. Piatas is nu in balbezit. Piatas probeert naar een medespeler te passen. Bianco rent richting de bal. Bianco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Mattes-Q 70%, Benfica Saints 30%.
FC-Mattes-Q - Benfica Saints 0:3

55e minuut.
Pisarski geeft een lange en hoge pass. Diaconeasa kopt de bal weg. Beijers probeert naar een medespeler te passen. Porozo is nu in balbezit. Porozo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Săvoiu onderschept slim de pass. Nuţiu begaat een overtreding. Săvoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çüngüş komt het veld opgelopen. D`Elia komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is D`Elia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Keung rent richting de bal. D`Elia rent richting de bal. Raimondi onderschept slim de pass. Raimondi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Keihäs met de inworp. Gümüştan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco verovert de bal door een tackle van achteren. Bianco draait met de bal, schiet en ... Paal! Bellini bokst de bal weg.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beijers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo geeft een lange en hoge pass. Bianco krijgt zijn hoofd ertegen. Bellini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Camalov neemt vlug de vrije trap. Piatas kopt de bal weg. Pisarski heeft problemen om de bal te vangen. Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas passt de bal met de wreef. Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Beijers speelt de bal door. Bianco is nu in balbezit. Gümüştan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gümüştan krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Beijers is nu in balbezit. Beijers probeert naar een medespeler te passen. Porozo rent richting de bal. Porozo draait met de bal, schiet en ... Kohut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Mattes-Q 68%, Benfica Saints 32%.
FC-Mattes-Q - Benfica Saints 0:3