Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Lokeren - Temse cassiopeia
terugtrekkeuh Tactiek rupsje
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 51.7
excellent Schieten excellent
good Passen good
average Verdedigen very good


4e minuut.
Janssens met een snelle inworp. Vandereet rent richting de bal. Vandereet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mareček de bal. Mareček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - cassiopeia 0:1

8e minuut.
Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx passt de bal in één keer door. Verstrepen rent richting de bal. Verstrepen schiet op doel. Deleu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - cassiopeia 0:2

11e minuut.
Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvardiol onderschept slim de pass. Gvardiol met een sublieme pass. Gonda rent richting de bal. Gonda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx passt de bal met de wreef. Van Dijck rent richting de bal. Tătaru onderschept slim de pass. Tătaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - cassiopeia 1:2

24e minuut.
Gonda is nu in balbezit. Gonda speelt de bal door. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru draait met de bal, schiet en ... Micele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Lokeren - Temse - cassiopeia 2:2

28e minuut.
Gvardiol met een sublieme pass. Tătaru rent richting de bal. Tătaru passt de bal met de wreef. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Figueroa probeert de bal aan de voet te houden. Mareček kopt de bal weg. González Flores heeft problemen om de bal te vangen. Verstrepen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstrepen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Assis is nu in balbezit. Assis geeft een hoge lob. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Micele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - cassiopeia 3:2

41e minuut.
Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Spelbos de bal onder controle te krijgen. Mareček bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Lokeren - Temse - cassiopeia 3:3

43e minuut.
Van Dijck heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Tătaru. Goede buitenspelval van de verdediging. González Flores neemt vlug de vrije trap. Mareček is nu in balbezit. Mareček haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 61%, cassiopeia 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Lokeren - Temse - cassiopeia 3:3

50e minuut.
Spelbos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grymonpréz met de inworp. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mareček geeft de bal voor. Deleu met een sublieme pass. González Flores kopt de bal weg. Vandereet rent richting de bal. Vandereet draait met de bal, schiet en ... Deleu bokst de bal weg.

59e minuut.
Pulower kopt de bal weg. González Flores met een sublieme pass. Daar is Janssens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janssens geeft een lange en hoge pass. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Janssens zal de hoekschop nemen. Mareček heeft problemen om de bal te vangen. Verstrepen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstrepen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Janssens is nu in balbezit. Cygan bereikt de bal nog maar net als eerste. Janssens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Janssens krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx passt de bal met de wreef. Tătaru rent richting de bal. Daar is Tătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Spelbos onderschept slim de pass. Mareček geeft een lange en hoge pass. Verstrepen is nu in balbezit. Verstrepen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - cassiopeia 3:4

80e minuut.
Assis is nu in balbezit. Assis geeft een lange en hoge pass. Gonda kopt de bal weg. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Micele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Henderyckx raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabello komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Grymonpréz is nu in balbezit. Grymonpréz geeft een hoge lob. Spelbos probeert de bal met de borst te controleren. Mareček rent richting de bal. Mareček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 69%, cassiopeia 31%.
SC Lokeren - Temse - cassiopeia 3:4