Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heracles Benfica Saints
442t Tactiek martinez
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 47.3
very good Schieten good
good Passen very good
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Cammerata geeft een hoge lob. Inworp. Keihäs met de inworp. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Kwella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwella geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Basor de bal. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kelderman passt de bal zonder na te denken. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa met een sublieme pass. Niculescu rent richting de bal. Niculescu draait met de bal, schiet en ... Camalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
D`Elia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barman met een snelle inworp. Niculescu rent richting de bal. Niculescu schiet op doel. Camalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Savio heeft problemen om de bal te vangen. Eerdekens verovert de bal door een tackle van achteren. Bronner met een sublieme pass. Porozo rent richting de bal. Porozo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Humberts probeert naar een medespeler te passen. Barman is nu in balbezit. Barman geeft een lange en hoge pass. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman haalt uit met een fantastische trap. Camalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heracles 47%, Benfica Saints 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heracles - Benfica Saints 0:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thành Công komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Varela geeft de bal voor. Di Ciocco controleert de bal met de borst. Thành Công rent richting de bal. Thành Công schiet op doel. Loockx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Benfica Saints 0:1

57e minuut.
Rępał passt de bal in één keer door. Varela is nu in balbezit. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu geeft een lange en hoge pass. Kelderman maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa geeft een hoge lob. Inworp. Kwella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kelderman geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kwella passt de bal in één keer door. Humberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Barman probeert naar een medespeler te passen. Basor is nu in balbezit. Basor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heracles - Benfica Saints 1:1

65e minuut.
Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu passt de bal in één keer door. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Porozo kan de bal niet met de borst controleren. Porozo met een sublieme pass. Keihäs heeft problemen om de bal te vangen. Keihäs geeft de bal voor. Thành Công maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Basor bereikt de bal nog maar net als eerste. Basor probeert naar een medespeler te passen. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu schiet op doel. Camalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Benfica Saints 2:1

90e minuut.
Kwella verovert de bal door een tackle van achteren. Kwella geeft een lange en hoge pass. Daar is D`Elia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heracles 45%, Benfica Saints 55%.
Heracles - Benfica Saints 2:1