Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Wittertjes Preatorians
pebbels Tactiek tactico
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 54.3
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Andrada rent richting de bal. Andrada passt de bal zonder na te denken. Poucke is nu in balbezit. Poucke haalt uit met een fantastische trap. Malinês probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zatorski bokst de bal weg.

9e minuut.
Perianu is nu in balbezit. Mendonça begaat een overtreding. Perianu raakt geblesseerd tijdens het duel. Erkenev met een snel genomen vrije trap. Kołodziejek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mikulec heeft problemen om de bal te vangen. Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąka speelt de bal door. Angulo rent richting de bal. Angulo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chwast is nu in balbezit. Chwast probeert naar een medespeler te passen. Mikulec speelt de bal door. Angulo rent richting de bal. Angulo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Preatorians 1:0

26e minuut.
Klungelig pakt Mąka de bal. Mąka probeert naar een medespeler te passen. Angulo is nu in balbezit. Angulo draait met de bal, schiet en ... Zatorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Preatorians 2:0

33e minuut.
Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąka passt de bal zonder na te denken. Chwast met een sublieme pass. Angulo is nu in balbezit. Angulo haalt uit met een fantastische trap. Zatorski bokst de bal weg.

37e minuut.
Andrada passt de bal zonder na te denken. Poucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke passt de bal zonder na te denken. Angulo rent richting de bal. Angulo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Angulo speelt de bal door. Boveda geeft een hoge lob. Perianu kopt de bal weg. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Angulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malinês rent richting de bal. Met opzet legt Angulo zijn tegenspeler op de grond. Angulo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Malinês raakt geblesseerd tijdens het duel. Angulo probeert naar een medespeler te passen. Malinês met een snel genomen vrije trap. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Schwartz kopt de bal weg. Raphael geeft een hoge lob. Perianu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kołodziejek de bal. Kołodziejek schiet op doel. Moreno Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 45%, Preatorians 55%.
De Wittertjes - Preatorians 2:0

51e minuut.
Boveda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poucke rent richting de bal. Poucke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Schwartz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chwast met de inworp. Mąka geeft de bal voor. Poucke springt en kopt de bal. Zatorski bokst de bal weg.

56e minuut.
Kołodziejek kopt de bal weg. De Moerlooze heeft problemen om de bal te vangen. De Moerlooze passt de bal met de wreef. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Andrada passt de bal in één keer door. Mikulec heeft problemen om de bal te vangen. Mikulec passt de bal met de wreef. Poucke rent richting de bal. Poucke schiet op doel. Zatorski bokst de bal weg.

88e minuut.
Fasola geeft de bal voor. Mendonça bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu geeft een hoge lob. Kołodziejek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 34%, Preatorians 66%.
De Wittertjes - Preatorians 2:0