Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mastellen Racing Eppegem
rita11 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 54.1
formidable Schieten outstanding
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Stercul raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gyselinck komt het veld opgelopen. Mirallas met een snelle inworp. Stössel is nu in balbezit. Stössel geeft een lange en hoge pass. Collina maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Racing Eppegem 0:1

12e minuut.
Jevremović geeft een hoge lob. Mateo heeft problemen om de bal te vangen. Collina rent richting de bal. Collina schiet op doel. Bernet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Racing Eppegem 0:2

15e minuut.
Eyholzer geeft een lange en hoge pass. Sedu speelt de bal door. Leonsson kopt de bal weg. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina schiet op doel. Bernet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mateo rent richting de bal. Kibar onderschept slim de pass. Kibar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kibar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bernet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mateo heeft problemen om de bal te vangen. Collina is nu in balbezit. Collina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Racing Eppegem 0:3

18e minuut.
Lado Curty onderschept slim de pass. Lado Curty geeft een hoge lob. Vyncke kopt de bal weg. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banaszewski met de inworp. Vyncke geeft de bal voor. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. Sedu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Lavochkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavochkin passt de bal met de wreef. Vyncke rent richting de bal. Vyncke schiet op doel. Boever probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miąskiewicz neemt de hoekschop. Vyncke is nu in balbezit. Vyncke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Borralho passt de bal met de wreef. Leonsson is nu in balbezit. Leonsson passt de bal in één keer door. Daar is Kibar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kibar draait met de bal, schiet en ... Bernet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Mirallas onderschept slim de pass. Lavochkin rent richting de bal. Lavochkin met een sublieme pass. Vyncke heeft problemen om de bal te vangen. Vyncke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Collina is nu in balbezit. Collina passt de bal zonder na te denken. Gheţea geeft een hoge lob. Kibar is nu in balbezit. Kibar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Racing Eppegem 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastellen 51%, Racing Eppegem 49%.
Mastellen - Racing Eppegem 0:4

55e minuut.
Lado Curty is nu in balbezit. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi passt de bal zonder na te denken. Vyncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyncke schiet op doel. Sedu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Racing Eppegem 1:4

57e minuut.
Collina is nu in balbezit. Gyselinck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Collina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borralho met een snel genomen vrije trap. Kibar springt en kopt de bal. Bernet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kibar is nu in balbezit. Kibar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Racing Eppegem 1:5

61e minuut.
Bernet probeert naar een medespeler te passen. Lavochkin is nu in balbezit. Lavochkin passt de bal zonder na te denken. Vyncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyncke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Borralho verovert de bal door een tackle van achteren. Borralho met een sublieme pass. Clercq controleert de bal met de borst. Beleţchi verovert de bal door een tackle van achteren. Beleţchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Sedu met een harde bal richting middenveld. Leonsson kopt de bal weg. Kibar is nu in balbezit. Kibar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lavochkin speelt de bal door. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi passt de bal met de wreef. Vyncke is nu in balbezit. Vyncke draait met de bal, schiet en ... Sedu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Lado Curty kopt de bal weg. Mirallas rent richting de bal. Miąskiewicz onderschept slim de pass. Miąskiewicz geeft de bal voor. Beleţchi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Collina is nu in balbezit. Collina passt de bal in één keer door. Kibar is nu in balbezit. Kibar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Borralho passt de bal in één keer door. Collina rent richting de bal. Collina speelt de bal door. Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastellen 47%, Racing Eppegem 53%.
Mastellen - Racing Eppegem 1:5