Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zandvoorde KV Zanzibar
352 Tactiek 532
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 50.7
poor Schieten formidable
poor Passen very good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Rym heeft problemen om de bal te vangen. Rym passt de bal zonder na te denken. Boretz speelt de bal door. Nádai is nu in balbezit. Nádai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Baróti kopt de bal weg. Boretz met een sublieme pass. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński schiet op doel. Januzaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:1

9e minuut.
Van de putte rent richting de bal. Baróti onderschept slim de pass. Vandecauter rent richting de bal. Baróti verovert de bal door een tackle van achteren. Baróti geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:2

11e minuut.
Baróti speelt de bal door. Boretz is nu in balbezit. Boretz probeert naar een medespeler te passen. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Rudolph geeft de bal voor. Januzaj kopt de bal weg. van den Keybus probeert de bal aan de voet te houden. Nádai is nu in balbezit. Nádai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:3

18e minuut.
Yanev geeft de bal voor. Czwertyński kopt de bal weg. Nádai is nu in balbezit. Nádai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:4

20e minuut.
Rym is nu in balbezit. Rym passt de bal in één keer door. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. Deflandre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:5

23e minuut.
Boretz passt de bal in één keer door. Deflandre speelt de bal door. Yanev kopt de bal weg. Nádai rent richting de bal. Nádai schiet op doel. Deflandre bokst de bal weg. Aelvoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelvoet geeft een lange en hoge pass. Rudolph controleert de bal met de borst. Rudolph geeft een lange en hoge pass. Deflandre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Vandecauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz verovert de bal door een tackle van achteren. Boretz probeert naar een medespeler te passen. Nádai is nu in balbezit. Nádai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Boretz met een sublieme pass. Baróti rent richting de bal. Baróti draait met de bal, schiet en ... van den Keybus probeert de bal aan de voet te houden. Deflandre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baróti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czwertyński kan de bal niet met de borst controleren. Nádai is nu in balbezit. Nádai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:6

34e minuut.
Vandecauter is nu in balbezit. Boretz rent richting de bal. Boretz probeert naar een medespeler te passen. Nádai is nu in balbezit. Nádai draait met de bal, schiet en ... Deflandre bokst de bal weg. Nádai is nu in balbezit. Nádai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:7

41e minuut.
Aelvoet is nu in balbezit. Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz passt de bal in één keer door. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński schiet op doel. Deflandre bokst de bal weg.

45e minuut.
Vandecauter is nu in balbezit. Boretz verovert de bal door een tackle van achteren. Nádai speelt de bal door. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zandvoorde 84%, KV Zanzibar 16%.
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:7

48e minuut.
Berdys geeft een lange en hoge pass. Deschuytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rym onderschept slim de pass. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:8

52e minuut.
Rym met een sublieme pass. Klungelig pakt Czwertyński de bal. Czwertyński passt de bal met de wreef. Daar is Nádai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:9

54e minuut.
Berdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdys passt de bal zonder na te denken. Rym probeert naar een medespeler te passen. Nádai rent richting de bal. Nádai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:10

55e minuut.
Aelvoet is nu in balbezit. Aelvoet passt de bal met de wreef. Rym bereikt de bal nog maar net als eerste. Rym met een sublieme pass. Berdys geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński passt de bal met de wreef. Nádai is nu in balbezit. Nádai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:11

59e minuut.
Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Keybus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baróti raakt geblesseerd tijdens het duel. Yanev met een snel genomen vrije trap. Nádai is nu in balbezit. Nádai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:12

60e minuut.
Boretz rent richting de bal. Czwertyński is nu in balbezit. Boretz is nu in balbezit. Boretz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:13

61e minuut.
Bourgeois heeft problemen om de bal te vangen. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourgeois begaat een overtreding. Bourgeois krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Baróti geeft de bal voor. Deschuytter kopt de bal weg. Berdys is nu in balbezit. Berdys geeft de bal voor. Nádai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:14

64e minuut.
Van de putte rent richting de bal. Nádai onderschept slim de pass. Vandecauter is nu in balbezit. Nádai onderschept slim de pass. Nádai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Deflandre trapt de bal weg van het doel. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński met een sublieme pass. Nádai is nu in balbezit. Nádai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Deflandre trapt de bal weg van het doel. Boretz controleert de bal met de borst. Boretz speelt de bal door. Nádai is nu in balbezit. Nádai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:15

75e minuut.
Yanev heeft problemen om de bal te vangen. Yanev met een sublieme pass. Nádai rent richting de bal. Nádai haalt uit met een fantastische trap. Deflandre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:16

78e minuut.
Vandecauter rent richting de bal. Nádai onderschept slim de pass. Nádai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Czwertyński de bal. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... Deflandre bokst de bal weg.

79e minuut.
Bourgeois kopt de bal weg. Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz probeert naar een medespeler te passen. Nádai is nu in balbezit. Nádai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. Deflandre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Boretz rent richting de bal. Boretz passt de bal in één keer door. Nádai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádai draait met de bal, schiet en ... Deflandre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:17

84e minuut.
Boretz probeert naar een medespeler te passen. Rym speelt de bal door. Nádai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádai draait met de bal, schiet en ... Januzaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Czwertyński krijgt zijn hoofd ertegen. Januzaj geeft de bal voor. Yanev kopt de bal weg. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nádai kopt de bal weg. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Boretz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rym neemt de hoekschop. Nádai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zandvoorde 86%, KV Zanzibar 14%.
FC Zandvoorde - KV Zanzibar 0:18