Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uccle fc 2014 CF Jurgisco
kiko Tactiek diamant
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
57.8 gemiddelde waardering 45.5
excellent Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Şeicaru geeft een hoge lob. Ilumin is nu in balbezit. Şeicaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilumin raakt geblesseerd tijdens het duel. Babayev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - CF Jurgisco 0:1

24e minuut.
Lourenco passt de bal in één keer door. Hopstok met een sublieme pass. Casina geeft een lange en hoge pass. Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Trujillo schiet op doel. Tornyi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Kluge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluge passt de bal met de wreef. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo schiet op doel. Hopstok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Śmieszny geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Piñeiro de bal. Kluge is nu in balbezit. Kluge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Krevald verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinke verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinke probeert naar een medespeler te passen. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kalinke passt de bal zonder na te denken. Govorovas heeft problemen om de bal te vangen. Govorovas geeft een lange en hoge pass. Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Piñeiro de bal. Trujillo is nu in balbezit. Kalinke speelt de bal door. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uccle fc 2014 38%, CF Jurgisco 62%.
Uccle fc 2014 - CF Jurgisco 0:1

49e minuut.
Casina speelt de bal door. Kluge is nu in balbezit. Kluge passt de bal met de wreef. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Trujillo is nu in balbezit. Krevald verovert de bal door een tackle van achteren. Krevald geeft de bal voor. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin haalt uit met een fantastische trap. Prüüs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Daar is Hopstok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hopstok geeft een lange en hoge pass. Quốc Mạnh kopt de bal weg. Oostenbach probeert de bal met de borst te controleren. Oostenbach geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Śmieszny neemt de hoekschop. Trujillo rent richting de bal. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tornyi speelt de bal door. Szulgo kopt de bal weg. Daar is Hopstok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo draait met de bal, schiet en ... Tornyi bokst de bal weg.

88e minuut.
Casina maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kanta is nu in balbezit. Kanta passt de bal zonder na te denken. Kluge rent richting de bal. Kluge haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Oostenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Oostenbach met een sublieme pass. Şeicaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin onderschept slim de pass. Ilumin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uccle fc 2014 41%, CF Jurgisco 59%.
Uccle fc 2014 - CF Jurgisco 0:1