Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HO Veltem FC Stomperkes
mid Tactiek pog
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Peters speelt de bal door. Görög heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paissan. Paissan krijgt een gele kaart. Görög raakt geblesseerd tijdens het duel. Korczyński met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Stolyar de bal. Ruddere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Diţă speelt de bal door. Lincar is nu in balbezit. Lincar met een sublieme pass. Görög rent richting de bal. Görög haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ryckeghem geeft de bal voor. Inworp. Lincar met een snelle inworp. Małaniak is nu in balbezit. Małaniak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ambrocii kopt de bal weg. Klungelig pakt Castrillón de bal. Vanderheyden rent richting de bal. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - FC Stomperkes 1:0

35e minuut.
Görög rent richting de bal. Lincar speelt de bal door. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters geeft een hoge lob. Stolyar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Castrillón geeft een hoge lob. Görög kopt de bal weg. Lincar speelt de bal door. Daar is Korczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korczyński schiet op doel. Ruddere bokst de bal weg.

43e minuut.
Stolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duvieusart de bal onder controle te krijgen. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Veltem 66%, FC Stomperkes 34%.
HO Veltem - FC Stomperkes 1:0

46e minuut.
Małaniak is nu in balbezit. Małaniak passt de bal in één keer door. Peters met een sublieme pass. Daar is Stolyar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolyar draait met de bal, schiet en ... Ruddere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Lincar passt de bal zonder na te denken. Peters heeft problemen om de bal te vangen. Peters met een sublieme pass. Stolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sapag rent richting de bal. Peters met een sublieme pass. Duvieusart is nu in balbezit. Korczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Korczyński geeft de bal voor. Ruddere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peters neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stolyar controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HO Veltem - FC Stomperkes 1:1

71e minuut.
Lincar probeert naar een medespeler te passen. Korczyński rent richting de bal. Duvieusart met een sublieme pass. Korczyński rent richting de bal. Korczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - FC Stomperkes 1:2

75e minuut.
Görög verovert de bal door een tackle van achteren. Görög passt de bal in één keer door. Lincar geeft de bal voor. Korczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Ruddere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - FC Stomperkes 1:3

76e minuut.
Stolyar is nu in balbezit. Stolyar passt de bal zonder na te denken. Peters speelt de bal door. Korczyński heeft problemen om de bal te vangen. Korczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Stolyar is nu in balbezit. Inworp. Stolyar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Lincar geeft een lange en hoge pass. Stolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapag legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stolyar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korczyński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - FC Stomperkes 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Veltem 74%, FC Stomperkes 26%.
HO Veltem - FC Stomperkes 1:4