Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:07
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.07
  • Stadion: RSCL1 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10491
RSCL1 chanelteam
Dieu Tactiek 442
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 43.4
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Korbut kopt de bal weg. Partini rent richting de bal. Partini probeert naar een medespeler te passen. Olieslagers bereikt de bal nog maar net als eerste. Olieslagers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - chanelteam 0:1

12e minuut.
Ayache geeft een lange en hoge pass. Omozik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintać rent richting de bal. Pintać draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Locatelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pintać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintać passt de bal in één keer door. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Omozik heeft problemen om de bal te vangen. Omozik geeft een hoge lob. Partini bereikt de bal nog maar net als eerste. Partini geeft een lange en hoge pass. Olieslagers springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Ayache passt de bal met de wreef. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev passt de bal in één keer door. Pintać rent richting de bal. Pintać schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hongwei is nu in balbezit. Ruviaro onderschept slim de pass. Ruviaro met een sublieme pass. Pintać heeft problemen om de bal te vangen. Pintać draait met de bal, schiet en ... Eröz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ruviaro passt de bal in één keer door. Pintać is nu in balbezit. Qualls begaat een overtreding. Pintać is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Locatelli wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSCL1 31%, chanelteam 69%.
RSCL1 - chanelteam 0:1

51e minuut.
Pálmason geeft een hoge lob. Zalomaev is nu in balbezit. Qualls begaat een overtreding. Qualls krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Locatelli rent richting de bal. Locatelli geeft een hoge lob. Omozik kopt de bal weg. Ruviaro rent richting de bal. Ruviaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hongwei is nu in balbezit. Hongwei geeft de bal voor. Pálmason controleert de bal met de borst. Olieslagers is nu in balbezit. Olieslagers haalt uit met een fantastische trap. İsmayılzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Phillips probeert naar een medespeler te passen. Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro passt de bal zonder na te denken. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ayache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayache passt de bal in één keer door. Pintać rent richting de bal. Pintać schiet op doel. Eröz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RSCL1 - chanelteam 1:1

84e minuut.
Mammoliti geeft een lange en hoge pass. Omozik heeft problemen om de bal te vangen. Pintać bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintać schiet op doel. Eröz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lalinga kopt de bal weg. Mammoliti met een sublieme pass. Pintać rent richting de bal. Ayache rent richting de bal. Ayache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSCL1 41%, chanelteam 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RSCL1 - chanelteam 1:1