Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HO Veltem fc rooigem
mid Tactiek 532
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 49.1
good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
De Mol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sapag rent richting de bal. Sapag geeft een hoge lob. Daar is Csikós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csikós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - fc rooigem 0:1

15e minuut.
Bignotti met een sublieme pass. Tzoumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumas passt de bal zonder na te denken. Vanmaelsaeke rent richting de bal. Vanmaelsaeke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chadli passt de bal in één keer door. Switten bereikt de bal nog maar net als eerste. Bignotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Switten verovert de bal door een tackle van achteren. Switten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Chadli verovert de bal door een tackle van achteren. Chadli probeert naar een medespeler te passen. De Mol probeert naar een medespeler te passen. Daar is Switten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Switten haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Vanmaelsaeke geeft de bal voor. Klungelig pakt Csikós de bal. Csikós passt de bal zonder na te denken. Tzoumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - fc rooigem 0:2

34e minuut.
Ocean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocean probeert naar een medespeler te passen. Daar is De Mol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Mol geeft een lange en hoge pass. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Csikós de bal. Csikós passt de bal in één keer door. Tzoumas rent richting de bal. Vanmaelsaeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanmaelsaeke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Veltem 57%, fc rooigem 43%.
HO Veltem - fc rooigem 0:2

63e minuut.
Bignotti kopt de bal weg. Vanmaelsaeke rent richting de bal. Vanmaelsaeke geeft een lange en hoge pass. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Costache kopt de bal weg. Calzadilla is nu in balbezit. Calzadilla probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tzoumas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzoumas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Paissan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buttiens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo maakt een afschuwelijke overtreding. Carrillo krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Vanmaelsaeke probeert naar een medespeler te passen. Tzoumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumas passt de bal in één keer door. Csikós is nu in balbezit. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen geeft een lange en hoge pass. Calzadilla kopt de bal weg. Daar is Csikós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Csikós rent richting de bal. Csikós passt de bal zonder na te denken. Tzoumas rent richting de bal. Tzoumas schiet op doel. Ruddere probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Bignotti passt de bal met de wreef. Tzoumas is nu in balbezit. Van Dael begaat een overtreding. Tzoumas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bignotti wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tzoumas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Veltem 73%, fc rooigem 27%.
HO Veltem - fc rooigem 0:2