Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Around The World Winnie en Zonen
4-3-3 Tactiek 532
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 41.9
good Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Kremer onderschept slim de pass. Kremer probeert naar een medespeler te passen. Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer rent richting de bal. Kremer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuano onderschept slim de pass. Capuano geeft een lange en hoge pass. Christinakis rent richting de bal. Christinakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Peeters geeft een lange en hoge pass. Daar is Kremer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer passt de bal zonder na te denken. Thiryn heeft problemen om de bal te vangen. Thiryn haalt uit met een fantastische trap. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Papciak rent richting de bal. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez geeft een lange en hoge pass. Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez met een sublieme pass. Velghe speelt de bal door. Thiryn rent richting de bal. Thiryn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Brooks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer rent richting de bal. Kremer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Velghe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deschuytter is nu in balbezit. Deschuytter passt de bal met de wreef. Kremer is nu in balbezit. Kremer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kremer rent richting de bal. Kremer passt de bal met de wreef. Deschuytter speelt de bal door. Daar is Thiryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiryn draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - Winnie en Zonen 0:1

32e minuut.
Kremer passt de bal in één keer door. Deschuytter rent richting de bal. Kremer is nu in balbezit. Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mega geeft een lange en hoge pass. Capuano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuano passt de bal zonder na te denken. Mitruś heeft problemen om de bal te vangen. Mitruś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Around The World 62%, Winnie en Zonen 38%.
Around The World - Winnie en Zonen 0:1

46e minuut.
Kremer speelt de bal door. Daar is Thiryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer rent richting de bal. Thiryn rent richting de bal. Thiryn draait met de bal, schiet en ... Paal!

48e minuut.
Velghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capuano bereikt de bal nog maar net als eerste. Deschuytter begaat een overtreding. Deschuytter krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Mitruś kopt de bal weg. Capuano rent richting de bal. Capuano geeft een hoge lob. Cools is nu in balbezit. San Juan onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Baré geeft een hoge lob. Inworp. Papciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baré rent richting de bal. San Juan verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Brackeneel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deschuytter is nu in balbezit. Deschuytter passt de bal zonder na te denken. Thiryn rent richting de bal. Thiryn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cools is nu in balbezit. Cools geeft de bal voor. Velghe kopt de bal weg. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Deschuytter is nu in balbezit. Mitruś schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Deschuytter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Portuondo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pérez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deschuytter is nu in balbezit. Deschuytter met een sublieme pass. Kremer rent richting de bal. Kremer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Brooks is nu in balbezit. Brooks geeft de bal voor. Baré kopt de bal weg. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cools speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. Pérez speelt de bal door. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pérez probeert naar een medespeler te passen. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brackeneel is nu in balbezit. Kremer verovert de bal door een tackle van achteren. Kremer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Velghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thiryn rent richting de bal. Thiryn schiet op doel. Molok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Portuondo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Around The World 55%, Winnie en Zonen 45%.
Around The World - Winnie en Zonen 0:1