Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Saturn Club Kruibeke
Saturn Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
11% Spel op eigen helft 89%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 18
solid Schieten poor
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


6e minuut.
Klungelig pakt Linssen de bal. Linssen passt de bal in één keer door. Kale is nu in balbezit. Kale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - Club Kruibeke 1:0

13e minuut.
Linssen met een sublieme pass. Daar is Tetes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tetes speelt de bal door. Hill heeft problemen om de bal te vangen. Hill draait met de bal, schiet en ... De Decker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - Club Kruibeke 2:0

15e minuut.
Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kale verovert de bal door een tackle van achteren. Kale draait met de bal, schiet en ... De Decker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - Club Kruibeke 3:0

17e minuut.
Kolbász geeft de bal voor. Philips heeft problemen om de bal te vangen. Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - Club Kruibeke 4:0

24e minuut.
Linssen onderschept slim de pass. Linssen speelt de bal door. Tetes speelt de bal door. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De Decker trapt de bal weg. Daar is Van Eetvelde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tetes probeert naar een medespeler te passen. Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - Club Kruibeke 5:0

31e minuut.
Serenella verovert de bal door een tackle van achteren. Serenella geeft een hoge lob. Van Eetvelde kopt de bal weg. Hill is nu in balbezit. Hill draait met de bal, schiet en ... De Decker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Hill heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tetes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetes passt de bal zonder na te denken. Kale is nu in balbezit. Kale haalt uit met een fantastische trap. Leemans probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - Club Kruibeke 6:0

34e minuut.
Serenella bereikt de bal nog maar net als eerste. Serenella met een sublieme pass. Van Eetvelde rent richting de bal. Hill onderschept slim de pass. Hill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leemans trapt de bal weg van het doel. Parachini kopt de bal weg. Daar is Kale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - Club Kruibeke 7:0

42e minuut.
Serenella is nu in balbezit. Serenella passt de bal zonder na te denken. Parachini speelt de bal door. Kale rent richting de bal. Kale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Parachini probeert naar een medespeler te passen. Kale is nu in balbezit. Kale passt de bal met de wreef. Hill is nu in balbezit. Hill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - Club Kruibeke 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Saturn 17%, Club Kruibeke 83%.
Team Saturn - Club Kruibeke 8:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Decker trapt de bal weg. Parachini kopt de bal weg. Serenella geeft een hoge lob. Hill maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - Club Kruibeke 9:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Decker met een harde bal richting middenveld. Parachini kopt de bal weg. Kale rent richting de bal. Kale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Serenella is nu in balbezit. Serenella geeft de bal voor. Landrieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill onderschept slim de pass. Hill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - Club Kruibeke 10:0

54e minuut.
Linssen probeert naar een medespeler te passen. Tetes is nu in balbezit. Tetes geeft een hoge lob. Kale is nu in balbezit. Kale schiet op doel. De Decker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Van Eetvelde rent richting de bal. Hill onderschept slim de pass. Hill met een sublieme pass. Kale rent richting de bal. Kale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Linssen geeft een lange en hoge pass. Tetes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetes passt de bal met de wreef. Hill rent richting de bal. Hill geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Decker probeert naar een medespeler te passen. Parachini kopt de bal weg. Klungelig pakt Kale de bal. Kale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linssen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tetes geeft een hoge lob. Kale springt en kopt de bal. Leemans probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - Club Kruibeke 11:0

67e minuut.
Lish met een sublieme pass. Klungelig pakt Devoldere de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hill. Hill krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Serenella heeft problemen om de bal te vangen. Serenella probeert naar een medespeler te passen. Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kale schiet op doel. De Decker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - Club Kruibeke 12:0

71e minuut.
Tetes verovert de bal door een tackle van achteren. Tetes speelt de bal door. Klungelig pakt Hill de bal. Hill schiet op doel. De Decker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - Club Kruibeke 13:0

74e minuut.
Kale heeft problemen om de bal te vangen. Parachini rent richting de bal. Parachini speelt de bal door. Kale controleert de bal met de borst. Kale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Leemans geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serenella met de inworp. Kale rent richting de bal. Kale draait met de bal, schiet en ... De Decker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - Club Kruibeke 14:0

77e minuut.
Lish met een sublieme pass. Daar is Devoldere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kale onderschept slim de pass. Kale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Parachini kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Eetvelde de bal. Tetes met een sublieme pass. Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kale draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Thiryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Linssen probeert de bal aan de voet te houden. Parachini is nu in balbezit. Parachini geeft een hoge lob. Kale is nu in balbezit. Kale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Leemans trapt de bal weg van het doel. Parachini is nu in balbezit. Parachini geeft een lange en hoge pass. Kale is nu in balbezit. Kale geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Philips geeft een lange en hoge pass. Inworp. Serenella met een snelle inworp. Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Kale verovert de bal door een tackle van achteren. Kale geeft de bal voor. Tetes rent richting de bal. Tetes geeft een lange en hoge pass. Kale maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - Club Kruibeke 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Saturn 6%, Club Kruibeke 94%.
Team Saturn - Club Kruibeke 15:0