Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:12
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.09
  • Stadion: pepper Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21448
pepper The Hotspur
jo3223 Tactiek Cerberus
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
57.7 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten average
formidable Passen good
very good Verdedigen solid


12e minuut.
Călugăr geeft een lange en hoge pass. Paloharju geeft een hoge lob. Book probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verger is nu in balbezit. Verger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Shehatah Abu Kaif onderschept slim de pass. Paloharju verovert de bal door een tackle van achteren. Paloharju heeft problemen om de bal te vangen. Paloharju draait met de bal, schiet en ... Uddberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - The Hotspur 0:1

35e minuut.
Book passt de bal met de wreef. Daar is Bocanegra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocanegra geeft een lange en hoge pass. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ... Fontanari bokst de bal weg.

37e minuut.
Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu passt de bal zonder na te denken. Kałek is nu in balbezit. Kałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pepper - The Hotspur 1:1

44e minuut.
Book speelt de bal door. Klungelig pakt Avdeev de bal. Avdeev passt de bal met de wreef. Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu haalt uit met een fantastische trap. Fontanari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 60%, The Hotspur 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pepper - The Hotspur 1:1

51e minuut.
Sarafian geeft een lange en hoge pass. Inworp. Avdeev met de inworp. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - The Hotspur 2:1

61e minuut.
Scandurra met een snelle inworp. Paloharju is nu in balbezit. Turanoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turanoğlu krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Book passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Avdeev de bal. Avdeev met een sublieme pass. Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Book controleert de bal met de borst. Book passt de bal met de wreef. Scandurra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra schiet op doel. Fontanari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 51%, The Hotspur 49%.
pepper - The Hotspur 2:1